Skip navigation

Flirt.com Arvio

Last Update : 24 helmikuun, 2023 by Tuulia

Flirt.com-sivusto on yksi markkinoiden tärkeimpiä deittailualustoja, ja se on suunniteltu kaikille flirttailua rakastaville sinkuille, jotka etsivät satunnaista kumppania.
Palvelu kuuluu johtavalle deittailuryhmälle Together Networks, ja sen tietokannassa on tällä hetkellä miljoona aktiivista käyttäjää, jotka lähettävät kuukausittain noin 100 miljoonaa keskusteluviestiä.

Deittialusta tuo yhteen Suomessa ja ympäri maailmaa kaikki samanhenkiset ja mutkattomat sinkut, jotka etsivät nopeaa deittiseuraa ja satunnaista seurustelua.

Flirt.com: miten se toimii?

Rekisteröityminen Flirt.com-sivustolle on maksutonta ja erittäin helppoa. Voit olla yhteydessä satoihin leikkimielisiin suomalaisiin, lähelläsi asuviin sinkkunaisiin ja -miehiin vain muutamalla klikkauksella.

Aivan aluksi sinun on annettava perustietoja itsestäsi ja ihannekumppanistasi. Voit tehdä rekisteröintiprosessin entistä helpommin kirjautumalla sisään Facebook-tilillesi.

Flirt.com-sivustolla voi olla yhteydessä muihin sinkkuihin kolmella eri tavalla.

 1. Ensin: voit selailla tuhansia profiileja, löytää mielenkiintoisia ja samanhenkisiä, lähelläsi asuvia naisia/miehiä, jotka ovat kiinnostuneet samoista asioista kuin sinä.
 2. Sitten: voit tehdä aloitteen lähettämällä silmäniskun tai näyttämällä kiinnostuksesi. Jos kiinnostus on molemminpuolista, voit jatkaa flirttailua yksityisemmissä keskusteluissa…
 3. Lopuksi: voit tutustua muihin sinkkuihin keskustelemalla heidän kanssa yksityisessä chatissa.

Voit ottaa yhteyden moniin sinkkuihin heti, kun olet liittynyt sivuston yhteen ryhmäkeskusteluun. Jos olet luonteeltasi passiivisempi deittailija etkä halua kuluttaa aikaa mahdollisen kumppanin etsimiseen, sivusto voi lähettää sinulle lähelläsi asuvien samankaltaisten sinkkujen profiileja.
Mitä tahansa päätitkin tehdä, voit olla varma että löydät jonkun erityisen henkilön, jonka kanssa pitää hauskaa, keskustella, flirttailla ja ehkä jopa mennä satunnaisille treffeille!

Flirt.com-sivusto

Flirt.com on erittäin helppokäyttöinen sivusto. Löydät helposti lähelläsi asuvia sinkkuja ja voit ottaa heihin nopeasti yhteyttä. Voit myös luoda pikayhteyden Suomen ulkopuolella asuviin sinkkuihin, jotka haluavat viettää immersiivisen illan verkkoflirttailun maailmassa.

Käyttäjämme ovat erittäin aktiivisia, eikä sinulla ole aikaa kyllästyä. Sillä aikaa, kun etsit täydellistä kumppania ”Yhteensopivuussyötteellä” (Match Feed) tai käyttämällä edistynyttä hakutyökaluamme, saat kymmenittäin vierailuja, silmäniskuja ja viestejä muilta sinkuilta, jotka haluavat tutustua sinuun lähemmin! Vastausastekin on verrattain korkea!

Koska sivusto tarkistaa käyttäjien laittamat kuvat ja sisällön, se on kilpailijoitaan luotettavampi.

Pääominaisuudet

Vuorovaikutus on Flirt.com-sivuston kohokohtia. Käyttäjät voivat tutustua toisiinsa käyttämällä erilaisia viestintätapoja.

Jos sinulla on perustili, voit:

 • Lähettää silmäniskuja ja näyttää kiinnostuksesi muita kohtaan.
 • Lähettää ”Flirtscasteja”
 • Katsoa yhteensopivia profiileita ilmaiseksi ja lähettää kaveripyyntöjä.
 • Käyttää ryhmäkeskustelua ja osallistua videokeskusteluhuoneisiin.
 • Lähettää viestejä maksutta (vain naiset, miesten on tilattava premium-jäsenyyssopimus)
  Blokata jäseniä.
 • Katsoa, ketkä käyttäjät ovat kirjautuneina verkkoon.

Jos valitset maksullisen jäsenyyden, Premium-tilistä riippuen voit:

 • Katsoa profiileja ”incognito-tilassa”
 • Hyötyä parannetusta turvallisuudesta täydellä HTTPS-salauksella.
 • Näkyä ”Like Galleryn” huipulla, Messengerissä sekä hakutulosten osissa.
 • Mennä offline-tilaan.
 • Saada ”viesti luettu” -ilmoituksia ja mahdollisuuden piilottaa ”viesti luettu” -tilan.
 • Lisätä mahdollisuuksiasi (x5) tulla nähdyksi.

Flirt.com on saatavana myös Android- ja iOS-sovelluksena.

Luotettavuus ja turvallisuus

Sivusto on ottanut käyttöön turvallisuustoimenpiteitä parantaakseen deittailukokemustasi ja vähentääkseen epämiellyttävien tilanteiden mahdollisuuksia. Tarkoituksenamme on tarjota turvallinen tila, jossa voit ottaa yhteyttä muihin Suomessa asuviin sinkkuihin, jotka haluavat pitää hauskaa ja kokeilla uusia juttuja.

Moderaattorit arvioivat jokaisen käyttäjän, ja jos joku käyttäytyy huonosti, loukkaa tai ahdistelee muita käyttäjiä, sivustoalusta pidättää oikeuden estää tällaiseltä henkilöltä kommunikointi muiden jäsenten kanssa. Näin tekemällä Flirt.com haluaa varmistaa, että löytämäsi käyttäjät ovat korkealaatuisia, ja että nautit alustalla viettämästäsi ajasta!

Flirt.com arvio: mielipiteemme

Flirt.com tarjoaa sinulle lukemattomia tilaisuuksia näyttää flirttaileva puolesi ja löytää paikallisia sinkkuja hauskassa ja turvallisessa ympäristössä.

”Yhteensopivuussyötteen” (Match Feed) ansiosta sinun ei tarvitse käyttää aikaa yhteensopivan kumppanin hakemiseen. Sen sijaan sinulle esitellään lista potentiaalisia lähelläsi asuvia sinkkuja, jotka haluavat tavata jonkun kaltaisesi: rennon Suomessa asuvan naisen/miehen, joka rakastaa flirttailua verkossa tai joka etsii seikkailua ja treffiseuraa ilman sitovia lupauksia. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin ottaa viettelytaitosi käyttöön!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.