Skip navigation

Arvio Match.comista

Last Update : 27 toukokuun, 2024 by Tuulia

Osa treffisivustoista määrittelee jäsenensä vanhemmaksi väeksi näiden täytettyä 45 vuotta ja keskittyy vain nuoreen sukupolveen.

Match.com toimii päinvastoin! Mikseivät yli 40- tai 50-vuotiaat voisi nauttia samoista vapaa-ajan toiminnoista ja mieltymyksistä kuin kaksi- ja kolmekymppiset?

Tämä sivusto on sinua varten, jos haluat löytää vakavan ja pitkäaikaisen suhteen. Match.com uskoo, että tosirakkaus on kiinni sisimmästä, eikä iästä!

Match.com: Miten se toimii?

Match.com-profiili on jaettu moneen osaan. Ensinnäkin voit vastata monivalintakyselyyn, jossa käydään läpi perusasiat, kuten parisuhteen tila, hakuun vaikuttavat tekijät, ulkonäkö, elämäntyyli ja taustat.

Sitten voit määrittää mielenkiinnon kohteesi, kuten suosikkielokuvasi; kirjoita essee itsestäsi ja täydellisestä kumppanistasi. Seuraavassa osiossa on vielä toinen monivalintakysely, jossa keskitytään tällä kertaa hakemaasi kumppaniin. Lopuksi voit lähettää enimmillään 26 valokuvaa, jotka Match.com-tiimi vahvistaa.

Profiilisi on verkossa 24 tunnin kuluttua.

Match.com tuottaa profiilisi kuvauksesta matchword-hakusanoja, jotka toimivat haussa käytettävinä avainsanoina. On suositeltavaa arvioida avainsanasi ja poistaa sellaiset, jotka eivät kuvaile sinua, tai lisätä osuvampia.

Pääominaisuudet

Mikäli mielenkiintosi ei ole vielä herännyt, match.com antaa kokeilla sivustoa ennen tilauksen tekemistä.

  • Voit hakea mahdollisia kumppaneita niin paljon kuin haluat: hae laajemmin tai suodata tulokset monien eri fyysisten kriteerien ja elämäntapojen mukaan.
  • Luo profiilisi ja jaa kuva, niin herätät enemmän mielenkiintoa.
  • Saat sitten kiinnostuneilta jäseniltä ilmoituksia, kuten silmäniskuja tai sähköposteja.
  • Oletko kiinnostunut toisesta jäsenestä? Voit liittyä yhteisöön nähdäksesi, kuka on lähettänyt sinulle viestin tai silmäniskun, ja vastata niihin.
  • Voit luoda yhteyksiä monella tavalla Match.comissa: käytä silmäniskuja osoittaaksesi kiinnostuksesi (pikatoiminto, jota käytetään lähinnä mielenkiinnon osoittamiseen).
  • Voit lähettää helposti viestin tai käyttää sähköpostitoimintoa ollaksesi helposti yhteydessä muihin jäseniin.
  • Premium-jäsenet voivat lähettää rajoittamattomasti viestejä, nähdä heistä kiinnostuneet muut käyttäjät, käyttää sivustoa ilman mainoksia ja halutessaan kirjautua sisään matkapuhelimellaan. He saavat myös alennuksia Match.com-tapahtumista.
  • Silloin tällöin Match.com myös järjestää tapahtumia sinkuille Yhdysvaltojen eri kaupungeissa, joten voit tavata monia kristittyjä miehiä ja naisia rennommalla tavalla! Sivustolta näet, milloin seuraava tapahtuma järjestetään!

Voit tutustua kaikenkattavaan ja kiinnostavaan Match.comin blogiin saadaksesi deittailuvinkkejä ja ohjeita nettitreffeihin.

Match.comin hinnat

Tilaus  Hinta  Kuukausiveloitus 
1 kuukausi 29.99 € 29.99 €
3 kukkautta 59.97 € 19.99 €
6 kukkautta 89.94 € 14.99 €

Luotettavuus ja turvallisuus

Match.com on täysin turvallinen: sivusto ei jaa henkilötietojasi, eikä siellä ole tekaistuja profiileja. Tarpeen tullen asiakaspalvelu auttaa kaikissa kysymyksissä. Saat myös vastaukset useimpiin kysymyksiin verkon UKK-osiosta.

Jos käyttäjä käyttäytyy huonosti tai käyttää muita käyttäjiä loukkaavaa materiaalia, ylläpitotiimi lähettää hänelle varoituksen ja joissain tapauksissa poistaa profiilin.

Ylläpitäjät poistavat henkilökohtaiset tiedot, kuten sähköpostiosoitteet tai puhelinnumerot.

Voit myös raportoida käyttäjästä, jos uskot hänen käyttäytyvän epäilyttävästi.

Arvio Match.comista: meidän mielipiteemme

Hyvää  Huonoa 
Valtava käyttäjäkunta

Ilmainen kokeilujakso

Kumppaninhakupalvelut

Kalliimpi

Profiilin aktivointi kestää 24 tuntia

Match.com on tärkeä tekijä Yhdysvaltojen deittailumarkkinoilla. Löydät varmasti etsimäsi, sillä uusia käyttäjiä liittyy jatkuvasti. Match.comilla on yksi suurimmista käyttäjäkunnista.

Jos profiileja on mielestäsi liikaa, voit rajoittaa hakutuloksia helposti Match.comin hakumoottorin avulla. Deittailualusta vahvistaa joka ikisen profiilin ja poistaa sellaiset, jotka eivät vastaa sivuston standardeja.

joten tässä on mahdollisuutesi löytää yhteensopivia vanhempia sinkkuja ja täydellinen pari tyydyttävällä, ikimuistoisella ja ainutlaatuisella tavalla!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.