Skip navigation

Käyttöehdot

Esipuhe

Kun käyttäjä avaa sivuston Suomen-parhaat-deittisivustot.com ja käyttää sen tarjoamia palveluita, hän hyväksyy yleiset käyttöehdot ja sitoutuu tämän sopimuksen ehtoihin ja vaatimuksiin. Tämän verkkosivuston käyttö on varattu vain henkilökohtaiseen käyttöösi eikä sitä voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Oikeudelliset tiedot

Yritys EURANKA SARL.
Pääkonttori: Avenue de Montchoisi 35 – 1006 Lausanne – Switzerland
Rajavastuuyhtiö, jonka pääoma on 20 000 CHF,
rekisteröity yritysrekisteriin numerolla CHE-361.802.119

Verkkosivuston käyttö

Suomen-parhaat-deittisivustot.com antaa käyttäjälle luvan käyttää tätä Internet-sivua ainoastaan yksityiseen tarkoitukseen. Tämän sivuston ja sen sisällön käyttö (kopiointi, esittely, jakelu) kaupallisissa tarkoituksissa on näiden sääntöjen vastaista, ja kaikki sivuston kopioinnit on suojattu tekijänoikeuksilla. Tämän sivuston sisältö on suojattu. Sen käyttö ilman ennalta annettua lupaa on laitonta ja johtaa kaikkien kopioiden, jäljennösten, latausten tai tulostusten välittömään tuhoamiseen.

Vastuurajoitukset

Sivustoa Suomen-parhaat-deittisivustot.com voi normaalisti käyttää viikon jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. EURANKA ei voi kuitenkaan pitää vastuussa sivuston ja siihen liittyvien palvelujen mahdollisista toimintahäiriöistä.

Tämän sivuston käyttäjä käyttää sivustoa täysin tietoisesti. Sisällön ja sen päivityksen tarkkuutta ei voida taata. Suomen-parhaat-deittisivustot.com -sivusto toimitetaan « sen hetkisessä tilassa » ja « saatavuuden rajoissa » ilman minkäänlaisia takuita.

Sivusto, sen yhteistyökumppanit eivätkä työntekijät voi taata tarjottujen palvelujen, sisällön tai annettujen tulosten virheettömyyttä tai keskeytymättömyyttä. Suomen-parhaat-deittisivustot.com, sen työntekijät, kumppanit, edustajat, toimittajat ja kaikki muut sivuston laatimiseen, tuottamiseen ja jakeluun osallistuvat henkilöt eivät ole vastuussa annettujen luokitustulosten luotettavuuteen ja tarkkuuteen liittyvistä vahingoista tai tämän sivun tai minkä tahansa muun Suomen-parhaat-deittisivustot.com -sivustoon liittyvän sivuston aiheuttamista vahingoista. Nämä vahingot koskevat muun muassa mutta rajoittumatta näihin: epäsuorat, sivulliset, erityiset, peräkkäiset tai rangaistukselliset vahingot, tai tulokset, jotka aiheutuvat tietojen tai voittojen hävikistä.

EURANKA SARL pidättää oikeuden ilman ennakkoilmoitusta tai korvausta keskeyttää sen toiminnot ja sulkea tilapäisesti tai lopullisesti sivuston tai käyttöoikeuden yhteen tai useaan palveluun.

EURANKA SARL:ia ei voi missään nimessä pitää vastuussa sivuston häiriöistä tai sivuston käytön keskeytymisestä, tietotekniikan turvallisuutta koskevista hyökkäyksistä, joiden seurauksena voi olla tietotekniikkamateriaalin vahingoittuminen tai vahinkoja käyttäjille ja tiedoille.

Kumppaneiden sivustot – kolmansien osapuolten sivustot

Suomen-parhaat-deittisivustot.com tarjoaa luokituksen kolmansien osapuolten sivustoista. Nämä sivustot ovat käyttäjän käytettävissä heti, kun hän klikkaa yhtä luokituksessa olevaa linkkiä. Kun käyttäjä klikkaa yhtä näistä linkeistä, hän poistuu verkkosivustoltamme. Emme tarkasta kolmansien osapuolten sivustojen sisältöä ja toimintoja. Suomen-parhaat-deittisivustot.com ja kaikki sen tiimin jäsenet eivät ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen tekemän vaatimuksen seuraamuksista, oli kyse sitten yhteistyökumppanin sivuston toimintaan tai sisältöön kohdistuvasta vaatimuksesta.

Käyttöehtojen hyväksyminen

Suomen-parhaat-deittisivustot.com -sivusto ja sen tarjoamat palvelut ovat yleisten käyttöehtojen alaisia. Kun käytät tätä sivustoa, hyväksyt täysin tässä asiakirjassa esitetyt käyttöehdot. Saatamme päivittää tai muokata näitä ehtoja milloin tahansa. Viimeisen päivityksen päivämäärä ilmoitetaan sivun alareunassa. Huomioithan, että on sinun vastuullasi tarkastaa tälle sivulle mahdollisesti tehdyt muutokset. Jos et hyväksy käytäntöämme, sinun on poistuttava sivustoltamme.

 Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää yleisistä käyttöehdoista, ota yhteyttä seuraavalla sähköpostiosoitteella:

[email protected]

Tämä asiakirja on päivitetty 19. tammikuu 2018.

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.