Skip navigation

Matchmaking

Tutustu Suomen parhaisiin yhteisiä mieltymyksiä hakeviin treffisivustoihin. Näiden sivustojen avulla löydät juuri sinulle OIKEAN henkilön.

Edistyneiden persoonallisuustestien ansiosta luot tapaamisia, joista yksi voi olla juuri se oikea. Löydä hakemasi mies tai nainen, joka on ehkä elämäsi rakkaus!

Tutustu vuoden 2020 parhaimpiin kumppaninhakusivustoihin Suomessa.

Vaikka yksikään käyttäjäprofiili ei vastaa omaasi 100 %:sti (olemmehan kaikki uniikkeja…!), ainakin ne tarjoavat mahdollisuuden löytää profiileja, joilla on paljon yhtäläisyyksiä oman profiilisi kanssa.

Read more
Read less
sivustot
Vahvat puolet
Toimituksen arvosana
Jäsenten määrä
Käyttäjän arvosana

E-kontakti

 • Kaikki tiedot turvataan sataprosenttisesti
 • Hyvä valinta vakavien pitkäaikaisten suhteiden kannalta
9.8 / 10
[ Analyysimme ]
350'000 Sinkkua
Sopiva ikä25-65

Match.com

 • ehdotetut ottelut, jotka perustuvat etuja ja spesifications
 • Manuaalisesti hyväksytyt profiilit
9.2 / 10
[ Analyysimme ]
260'000 Sinkkua
Sopiva ikä25-50

Eliittikumppani

 • Kaikki tiedot turvataan sataprosenttisesti
 • Ensimmäinen treffisivusto, joka perustuu pelkästään yhteensopivuuteen
8.7 / 10
[ Analyysimme ]
200'000 Sinkkua
Sopiva ikä35-55

be2

 • Sopii erinomaisesti yli 40-vuotiaille
 • Kaikki tiedot turvataan sataprosenttisesti
 • Erinomainen sivusto elämästä nauttiville henkilöille, jotka etsivät uusia seikkailuja
7.7 / 10
[ Analyysimme ]
200'000 Sinkkua
Sopiva ikä40-70

Singles50

 • Senior dating vakaville sinkkuja
 • Suuri Affinity matchmaking
 • 10 päivittäin ottelut taattu
6.8 / 10
[ Analyysimme ]
250'000 Sinkkua
Sopiva ikä50+

40treffit

 • Treffit 40s Plussalle
 • Matchmaking-palvelu
6.2 / 10
[ Analyysimme ]
100'000 Sinkkua
Sopiva ikä40+

60treffit

 • Omanikäiset sinkut
 • Tieteellisesti kehitetty persoonallisuustesti ja älykäs matchmaking
 • Luotettava ja turvallinen
6.1 / 10
[ Analyysimme ]
400'000 Sinkkua
Sopiva ikä60+

Tapaaminen yhteisten mieltymysten mukaan: tehokas konsepti

Iso osa nykyisistä treffisivustoista perustuu henkilöiden yhteisten mieltymysten etsimiseen. Se on tehokas tapa löytää yhteensopivuuksia eri profiilien kesken.

Tämä käytäntö on mielenkiintoinen, sillä sen ansiosta henkilöt säästävät aikaa: sen sijaan että etsisit epätoivoisesti neulaa heinäsuovasta eli sinulle sopivaa henkilöä profiilitulvasta, yhteisiin mieltymyksiin perustuva haku ohjaa sinut suoraan sellaisten henkilöiden luo, jotka voisivat jakaa osan elämästäsi kanssasi.

Eikös se olekin niin, että vakka kantensa valitsee?

Yhteisten mieltymysten hakeminen on kuitenkin erittäin laaja konsepti, sillä vaikka sinkuilla saattaa olla joitakin yhteneväisiä piirteitä, jotkin luonteenpiirteet saattavat olla täysin päinvastaisia mutta samalla toisiaan täydentäviä.

Lyhyesti sanottuna tätä konseptia käyttävät sivustot vaikuttavat toimivilta niille, jotka tietävät mitä haluavat, ja erityisesti niille, jotka hakevat vakavaa suhdetta

Löydä suosikkideittisivustomme!

Kestävät parisuhteet todellisella yhteensopivuudella

Internetin deittimaailma muistuttaa usein labyrinttia: mitä enemmän valinnanvaraa, sitä vaikeampi valita, tai mitä enemmän kilpailua, sitä enemmän mahdollisuuksia…

Parhaiden kumppaninhakusivustojen listamme ratkaisee tämän ongelman, sillä se auttaa sinua kohdentamaan tehokkaasti omiin tarpeisiisi ja odotuksiisi sopivat deittisivustot ja näin kasvattamaan kumppaninhakumahdollisuuksiasi. Deittisivustot tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia.

Sinun on varmistettava, että etsiessäsi henkilöitä jotka jakavat kanssasi samat mieltymykset, oli se sitten vakava parisuhde, ystävyys tai satunnaista deittiseuraa, valitset juuri oikeanlaiset deittisivustot.

Huolellisesti valikoitu listamme tarjoaa sinulle katsauksen markkinoiden parhaista kumppaninhakusivustoista, jotka asiantuntijatiimimme on testannut ja jotka ovat päässeet läpi ”laatutesteistämme” parhailla arvosanoilla.

Sen oikean löytäminen

Pidätkö enemmän romanttisista komedioista vai kauhuelokuvista? Kuunteletko räppiä, reggaeta vai hevimetallia?

Haluaisitko matkustaa Islantiin vai Karibian lämpöön? Makusi, mieltymyksesi ja tunteesi ovat ainutlaatuisia. Ne ovat osa persoonallisuuttasi.

Haluamme kaikki kumppanin, jonka kanssa voimme vaihtaa mielipiteitä, keskustella eri aiheista ja mikä tärkeintä, joka jakaa kanssamme samat arvot.

Mieltymysten jakaminen toisen kanssa voi joskus olla vain pieni yksityiskohta, mutta sillä on suuri merkitys, kun jaat elämäsi jonkun toisen kanssa. Mieltymykset samoihin asioihin, kuten pekonitäytteiset piiraat tai sateisen sunnuntai-iltapäivän viettäminen peiton alla, voivat olla yhtä tärkeitä kriteereitä kuin uskonnollinen tai poliittinen suuntaus.

Yhteensopivuuksiin perustuva deittisivustojemme valikoima keskittyy vain vakavasti otettaviin sivustoihin korkealaatuisilla profiileilla. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua mukaviin ja ystävällisiin ihmisiin.

Jotkut uusista tuttavuuksista saattavat muuttua kestäviksi ystävyyssuhteiksi, ja toiset elämänkumppanuudeksi ja tosirakkaudeksi!

Yhteensopivuuskysely ja deittiprofiili

Oletko löytänyt valikoimastamme tarpeitasi vastaavan sivuston? Hienoa!

Seikkailusi alkaa nyt! Jos haluat varmistaa, että seikkailusi alkaa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, pidä mielessäsi muutama tärkeä seikka.

Ensimmäinen ja tärkein on profiilisi! Jos haluat löytää vakavaa suhdetta etsiviä naisia tai miehiä, älä koskaan suhtaudu välinpitämättömästi deittiprofiiliisi! Profiilin laatiminen (viisaasti ja totuutta vääristelemättä) on ratkaiseva osa, joka vaikuttaa vahvasti seikkailusi onnistumiseen.

Lyhyesti sanottuna kaksi tärkeintä asiaa, joihin sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, ovat profiilikuvasi ja kuvauksesi! Mitä kattavampi profiilisi on, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää ihmisiä, joiden kanssa sinulla on paljon yhteistä!

Jännittävä seikkailu on vasta alkamassa! Yhteensopivuuskyselyt tarjotaan yleensä deittisivustojen käyttäjille rekisteröintiprosessin alussa.

Vastaa kysymyksiin mahdollisimman tarkasti, sillä deittisivusto laatii niiden perusteella mielenkiinnon kohteesi, luonteesi ja yleisen suhtautumisesi elämään sekä näkemyksesi tärkeistä kysymyksistä, kuten rakkaus ja uskonto.

Kun sivusto on kerännyt sinua koskevat tiedot, kumppaninhakumoottori tekee lujasti töitä saadakseen rakkauden taian toimimaan! Rakkauden ja parisuhteen löytäminen verkossa on kaiken kaikkiaan erittäin jännittävä kokemus!

Read more
Read less

#DeittailuKysymys: Mistä puhuisin naisten kanssa netissä?

Monilla sinkkumiehillä on paljon epäilyksiä keskustelun aloittamisesta naisen kanssa verkossa. Kysymykseen ei ole selkeää, kaikille toimivaa vastausta, mutta voimme ilman muuta antaa vinkkejä, jotka auttavat sinua kehittämään keskustelujasi naisten kanssa. Oletko ujo? Tsekkaa vinkkimme! Miten aloitat keskustelun deittisivustolla Ensimmäinen ja tärkein neuvo on varmistaa, että olet lukenut naisen profiilin deittisivustolla.[...]

Kaksi stereotypiaa rakkauden löytämisestä kolmekymppisenä, jotka eivät aina pidä paikkaansa

Jos luulit, että tämä olisi jälleen yksi artikkeli siitä, miten rakkauden löytämisestä tulee kolmekymppisenä vaikeampaa, lopeta lukeminen. Tämä on oodi kolmekymppisille. Vastalause sille yleiselle uskomukselle, että täyttäessäsi 30 vuotta sinulla tulisi olla kumppani, sinun tulisi löytää rakkaus. Tämä on manifesti kaikkea sitä vastaan, mitä “sinun tulisi” kolmekymppisenä olla tai tehdä.[...]

Tässä todiste siitä, että seniorideittailu on juuri se mitä etsit

Olet todennäköisesti lukenut siitä kaikkialta: seniorideittailu…mitä se oikeastaan tarkoittaa? Katso parhaat deittisivustot Suomessa! Onko seniorideittailu sinua varten? Jos mietit, pitäisikö sinun kokeilla kypsille ihmisille suunnattuja deittisivustoja, me teimme avuksesi pienen kyselyn: 1. Haluaisitko tavata lähellä asuvia ihmisiä erilaisten aktiviteettien parissa? Seniorideittailussa ei ole kyse ainoastaan rakkaudesta ja vakavista parisuhteista. Päinvastoin,[...]

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.