Skip navigation

Missä netissä voisi kohdata pysyvään suhteeseen haluavan kumppanin?

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Vakavassa tarkoituksessa seuraa etsivän tapaaminen vaatii hieman vaivannäköä. Jos vain odotat suuren rakkauden koputtavan ovellesi, jäät todennäköisesti… yksin! Sen vuoksi alleviivaammekin sitä, että sinun on ehkä välttämätöntä muuttaa jokapäiväisiä totuttuja rutiinejasi ja tapojasi, jotta valittusi voisi tulla elämääsi, tai mieluumminkin niin, että sinä kutsuisit hänet elämääsi. Kääri siis hihat ja ryhdy toimeen (avaa tietokoneesi) ja valmista itsellesi kuppi juotavaa: autamme sinua löytämään kaikin puolin kunnollisen deittisivuston, jossa kohdataan tositarkoituksessa.

Valitse kunnollinen deittisivusto

Vakavia suhteita lupaavien sivustojen joukossa on niitä, jotka tarjoavat käyttöösi Rakkausvalmentajan, tai hakevat tietokannastaan vastaavuuksia persoonallisuustestien tulosten perusteella, tai valikoivat jäsenensä rekisteröitymisen yhteydessä, tai jotka keskittyvät kypsiin profiileihin jne.

Kun alat etsiä vakavaa suhdetta lupaavaa sivustoa, esitä itsellesi muutama kysymys:
Haluatko jakaa kiinnostuksenkohteesi? Kyse voi olla elokuvista, kävelyretkistä tai ruokatottumuksista: valinnan varaa on. Mutta jos golf, purjehdus ja triatlon ovat sinulle ehdottoman välttämättömiä vaatimuksia, on parempi, että etsit kumppania joltain samoihin aktiviteetteihin suuntautuneiden omalta sivustolta, tällainen on esim. Zoosk, jonka hakukone on osoittautunut hyvin tehokkaaksi löytämään vastaavuuksia.

Haluatko omanikäisesi kumppanin? Suurin osa deittisivustoista on tarkoitettu ikähaarukkaan 25–60 kuuluville, mutta joillain hyvämaineisilla tai sosiaalisesti arvostetuilla foorumeilla on myös tätä vanhempia jäseniä. Seniori-ikäiset suosivat Parship-sivustoa, eivät niinkään Meetic- tai Attractive World -sivustoja, jotka taas ovat kolmikymppisten suosiossa.
Toivotko kumppanisi olevan samasta yhteiskuntaryhmästä? Elite Rencontre (Valiojoukko) -sivuston jäsenkunta koostuu ylempiin koulutus- ja ammattiryhmiin kuuluvista ihmisistä. Mikäli itse kuulut tähän ryhmään, voitat siis aikaa, jos etsit kumppania sieltä.

Laatu ennen määrää

Kun etsit vakavaa suhdetta, tärkeintä on löytää sivusto, jonka kaikki jäsenet etsivät myös vakavaa, pitkäkestoista suhdetta. Suurin osa vakavaa suhdetta etsiville tarkoitetuista deittisivustoista suorittaa jäsenikseen haluavien joukolle alustavan karsinnat, jotta tarjonta olisi mahdollisimman yhteensopiva. Joillain on käytössä korkeammat maksut, mikä on karsiva elementti, jotkut poistavat sivustostaan passiiviset profiilit tai suorittavat aktiivista valeprofiilien metsästystä.

Suosituimmat vakavaa suhdetta etsiville tarkoitetut deittisivustot ovat harvoin (jos koskaan) maksuttomia! On siis turha odottaa löytävänsä elämänsä suurta rakkautta ilmaisesta sivustosta… Ilmaiset sivustot ovatkin etupäässä tarkoitetut lyhytaikaista suhdetta etsiville. Niiden profiilit eivät yleensä kerro paljoakaan ja suodattimet ovat riittämättömiä unelmiesi kumppanin löytämiseksi. Rakkauden löytäminen netistä ei ole ilmaista, voitkin pysähtyä miettimään, kuinka paljon olisit valmis käyttämään elämäsi suuren rakkauden löytämiseksi…

Lue lisää "Vakavassa tarkoituksessa"

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.