Skip navigation

Vakavassa tarkoituksessa

Last Update : 14 tammikuun, 2016

Internetin deittisivustojen joukossa pitempiaikaista suhdetta etsivien kohtaamispaikat eivät kerää suurinta menestystä. Yleinen käsitys on, että ne ovat rauhallisia, tarkoitukseensa – rakkautta etsivien ihmisten tarpeisiin vastaaminen – sovitettuja kohtaamispaikkoja. Jossain elämänsä vaiheessa jokainen sinkku pysähtyy miettimään rakkauselämäänsä pitemmällä aikavälillä, ja nekin, jotka ovat viettäneet siihenastiset vuotensa pelkästään flirttaillen, ilman vakavia aikomuksia, huomaavat jonain päivänä kaipaavansa pysyvämpää suhdetta. Koska suurin osa ihmisiä ei halua elää lopun elämäänsä yksin, he turvautuvat deittisivustoihin löytääkseen sopivan kumppanin, jonka kanssa voisi aloittaa kauan kaivatun parisuhteen.

Kuinka sydänystävä löydetään?

Liikut paljon ulkona ystävien kanssa, sinulla on urheiluharrastuksia, paljon mukavia työkavereita (…): mahdollisuuksia riittäisi, mutta ne eivät kuitenkaan täytä odotuksiasi. Kaikki eivät halua lähteä istumaan iltaa projektipäällikkönsä seuraksi, tai uskaltautua suhteeseen lapsuudenystävänsä kanssa. Jotta mahdollisuutesi tavata uusia ihmisiä paranisivat, on tärkeää, että laajennat tuttavapiiriäsi. Deittisivustojen etu on siinä, että sinne hakeutuvilla sinkuilla on kaikilla vakaa aikomus löytää itselleen pitempiaikainen kumppani, ehkäpä jopa loppuelämäkseen.

Vaikka jotkut vielä niin ajattelisivatkin, rakkauden etsiminen netistä ei ole mikään muotivillitys! Tinder, snapchats, destweets, #hashtags, seuraajien välinen kilpailu ”tykkää”- klikkauksista…, pelkäätkö olevasi aivan hukassa oudossa termiviidakossa, kun rekisteröidyt deittisivustoon?

Minkätyyppinen sivusto pitäisi valita, kun etsii pysyvämpää suhdetta?

Vakavissa aikeissa seuraa hakevien deittisivustoilla tarkoitetaan kaikkia niitä verkkosivustoja, jotka auttavat löytämään elämänkumppanin helpommin. Jotkut sivustot voivat olla kohderyhmänsä suhteen melko elitistisiä, toisissa taas haku kohdistuu maantieteellisesti lähimpänä asuviin sinkkuihin, tai tiettyyn etniseen ryhmään jne.

Valitse omasi sen mukaan, missä määrin se vastaa odotuksiasi: kriteerinä voi olla kaikenpuolinen yhteensopivuus, esim. sivusto, jossa tietyn uskonnollisen vakaumuksen omaavat sinkut etsivät kumppania. Oli miten oli, vakavampaa suhdetta etsivät sinkkunaiset ja -miehet kyllä löytävät itselleen parhaiten sopivat sivustot, niitä on paljon.

Mitä voit odottaa netin avulla syntyneeltä vakavalta suhteelta?

Deittisivustoilla ei ole prinssejä eikä prinsessoja, vaan aivan tavallisia miehiä ja naisia, joita kaikkia yhdistää pieni heidät positiivisella tavalla muista erottava yhteinen tekijä. He kaikki etsivät kumppania, jonka kanssa voisi solmia elämänmittaisen suhteen, avioitua (tai rekisteröityä), perustaa perhe (tai yhdistää), he haluavat yrittää vielä kerran tai löytää jonkun, jonka varaan voisi laskea.

Joskus naisten voi kuulla sanovan, ettei deittisivustolta löydä vakavissa aikeissa seuraa hakevaa miestä: tässä he ovat väärässä. Miehet suhtautuvat epäillen sivustoihin, joissa on 10 miestä kahta naista kohden: tämä myös on väärä luulo. On totta, että deittisivustoilla naisia piiritetään, mutta niinhän miehet tekevät todellisessa elämässäkin. Monet unohtavat, että naiset haluavat huomiota, se on aivan luonnollista. Deittisivustoille rekisteröityneitä sinkkunaisia on todella paljon, ja he haluavat nimenomaan vakavan suhteen. Mitä he odottavat? Saada tutustua miehiin, tietenkin! Kun he ovat löytäneet sopivan miehen, he haluavat tämän kanssa läheisempiin tekemisiin.

Lue lisää "Deittisivustot"

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.