Skip navigation

Deittisivustot

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Deittisivustot on muutama vuosi sitten syntynyt nerokas idea, jolla sinkut saadaan löytämään toisensa netissä helpommin. Ranskassa sivustoja on jo yli 2000. Virtuaalitreffit tarjoaa monelle mahdollisuuden löytää partneri, sielunkumppani tai lyhytaikaisempaa seuraa. Kaikkien deittisivustojen tarkoituksena on helpottaa suhteiden syntymistä, oli sitten kyse samanmielisyydestä, pelkästä seksistä tai ystävyyden pohjalle rakentuvasta suhteesta.

Maksuttomasta palvelusta maksulliseen valmennukseen

Sivustoja on erilaisia, koska ihmiset eivät kaikki hae samantyyppistä suhdetta, niihin sisältyy myös enemmän tai vähemmän palveluita. Toiset sivustot tarjoavat käyttäjilleen vain tavanomaiset peruspalvelut, tietokannan ja hakukoneen, toisten tarjonta taas on monipuolisempaa: seuranhakijan ja haettavan kohteen yhteensovittaminen (tietyllä algoritmillä), seurustelutaitojen valmennusta jne.

Ilmaiset sivustot voivat tarjota myös Premium-käyttäjän palveluita. Tunnetuimmilla sivustoilla on tyypillisesti käytössä kuukausi- tai vuosimaksu, toiset taas ovat täysin ilmaisia (tai vain miehet maksavat).

Maksullisia tai ei, deittisivuston valintaan liittyy todellisuudessa vain yksi ehto: täytyy tietää, minkätyyppistä suhdetta hakee.

Yhden yön sänkyseuraa tai vakavampaa suhdetta

Toiset sivustot ovat yleisluonteisia, toiset keskittyvät vakavaa suhdetta kaipaaviin sinkkuihin. Elämänsä suurta rakkautta etsivien sinkkujen odotukset kasvavat koko ajan. Tunteille annetaan etusija, halutaan kestävää parisuhdetta samoin ajattelevan kumppanin kanssa.

Mutta deittisivustoilta voidaan hakea myös ainoastaan seksiä! Pelkästään seksiseuraan erikoistuneet sivustot auttavat yhden yön suhdetta etsiviä. Näin muodostuvien parien osapuolilla on sama tavoite: hauskanpito! Siihen kuuluu viettely, estottomat puheet, kohtaamiset sängyssä peiton alla ilman sitoumuksia.

Deittisivustot kasvattavat suosiotaan koko ajan, oli sitten kyse yhden illan jutusta, salasuhteesta tai elämänpituisesta kumppanuudesta.

  • Vakava suhde on samoinajattelevasta ihmisestä elämänkumppania etsivän toiveissa.
  • Oli ihmisen ikä mikä hyvänsä, sydänystävän löytymiselle ei ole rajoituksia. Senioreiden kohtauspaikka tarjoaa monille yksin eläville uuden mahdollisuuden saada itselleen elämänkumppani.
  • Monet toivovat myös, että ihannekumppanista tulisi paras ystävä ja hakeutuvat sen vuoksi mieluiten ystävää etsivien kohtauspaikoille laajentaakseen ystäväpiiriään.
  • Internet auttaa seksiseuraa etsiviä löytämään toisensa sivustoilla, jotka keskittyvät pelkästään seksinhakuun netissä.
  • Kaverihaku, sosiaaliset verkostot, harrastukset ja ajanvietto kavereiden kesken: nuoret ovat löytäneet teinien kohtauspaikan, jossa he voivat laajentaa kaveripiiriään.

Lue lisää Nettideittailu

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.