Skip navigation

Vinkkimme deittailuun

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Lähes joka neljäs netinkäyttäjä on jo pyytänyt neuvoja deittisivustolta, mutta kovin yleistä se ei vielä ole. Online-tapaamiset koskee jo lukuisaa joukkoa sinkkuja. Jotta deittisivustoista saisi kaiken irti, olemme päättäneet tarjota sinkuille niitä koskevaa neuvontaa ja informaatiota. Kuten John Gray osuvasti toteaa kirjassaan Miehet ovat Marsista, naiset Venuksesta, naisten lähestymistapa eroaa miesten käyttämästä: iskutekniikat, aloitteet ja suhteen onnistumisen takeet ovat sukupuolilla erilaiset.

Online-suhteen aloittaminen

Deittisivustolle rekisteröityminen käy nopeasti: tarvitaan sähköpostiosoite, salanimi, ikä ja, joskus, asuinpaikka (jotkut sivustot ehdottavat ensin oman asuinpaikkasi tai -alueesi sinkkujen profiileja). Kun olet antanut sivustolle tilisi luomiseksi vaadittavat tiedot, sinun on seuraavaksi luotava profiilisi. Pyri saamaan siitä kiinnostava, jotta muut sinkut huomaavat sen.

Online-suhteessa on tarkoituksena jakaa ja vaihtaa ajatuksia ennen ensitapaamista oikeassa elämässä. Myös sosiaaliset verkostot on hyviä paikkoja sopia tapaamisista. Muita virtuaalisia kohtaamispaikkoja ovat tsätti, pikaviestintä ja erilaiset kohtaamisia ja flirttiä varten laaditut sovellukset. Facebook, Twitter, Tinder ja Snapchat ovat kaikkien tuntemia, mutta edellä mainitut sovellukset kasvattavat myös koko ajan suosiotaan!

Virtuaalimaailmasta todelliseen

Monien sinkkujen mielessä on kuva ikuisesta rakkaudesta, joka saa alkunsa kohtaamisesta 18-vuotiaina ja jossa kuljetaan käsikkäin elämän loppuun asti… Tässä suhteessa yhteiskuntamme on kuitenkin muuttunut. Tämä romanttinen mielikuva on käynyt läpi sukupolvien avioerot, uusperheet ja yksinhuoltajuudet. Yhdessä ainoassa koko elämän mittaisessa suhteessa elävät parit ovat käyneet harvinaisiksi.
Oli sitten kyse elämästä välien rikkoutumisen jälkeen, yksinäisyydestä ulos pääsemisestä, elämäntoverin löytämisestä tai hetken kumppanuudesta: toivomme kaikkien löytävän parinsa. Parin muodostaminen samoinajattelevan kanssa ei ole yksinkertaista. Pitäisi löytää ihminen, joka nauraa kanssasi samoille asioille (ja jakaa murheesi), jolla on samat arvot, joka auttaa sinua jaksamaan ja on määritelmäsi sanalle ”onni”: ihminen, joka tuo elämääsi harmonian. Auttaaksemme sinua kohtaamaan elämääsi muutoksen tuovan ihmisen, paljastamme sinulle nyt kaikki deittailun salaisuudet.

  • Kumppanin löytäminen vaati ponnisteluja ja täyttä paneutumista. Tiimimme tekee ahkerasti töitä tarjotakseen arvokkaita vinkkejä sinkuille tavoitteidensa saavuttamiseksi.
  • Onnellinen parisuhde ja rakkauselämä edellyttävät vastakkaisen sukupuolen ymmärtämistä, se on haaste, josta voit selviytyä avullamme.
  • Kun olet rekisteröitynyt valitsemaasi sivustoon, monet seikat vaikuttavat sen jälkeen siihen, kuinka online-tapaaminen saadaan onnistumaan ja kuinka alkanut virtuaalinen seurustelu lopulta konkretisoituu tapaamiseen oikeassa elämässä.
  • Perinteisten deittisivustojen ohella on muitakin foorumeita, joissa tuntemattomia voi lähestyä, erityisen merkittävä on sosiaalisten verkostojen tarjoama mahdollisuus kohtaamiseen.
  • Deittisivustojen suosio kertoo, että meillä kaikilla on yhteinen tavoite: rakkauden löytäminen!

Lue lisää Nettideittailu

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.