Skip navigation

kuinka nettikohtaaminen saadaan onnistumaan

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Jotta seuranhakusi deittisivustoilla olisi mahdollisimman menestyksellistä, mitä sitten haetkaan (vakava suhde tai yhden illan juttu), sinun pitää ottaa huomioon tietyt perusasiat. Henkilökohtaisen paneutumisesi ja ajankäyttösi (joka tulee lisääntymään jyrkästi, usko pois) lisäksi on muutamia menettelysääntöjä – ja vältettäviä virheitä – jotka sinun on hyvä tietää, jotta pääsisit deittihaussasi asetettuihin tavoitteisiin aikaa liiaksi tuhlaamatta. Asian helpottamiseksi tarjoamme käyttöösi deittivinkkimme, jotka auttavat sinua laatimaan ilmoituksesi sellaiseksi, että se saa muut deittailijat pysähtymään profiilisi kohdalle.

Hio profiilisi täydelliseksi

Deittisivustolle, oli se millainen tahansa, tarvitset profiilin. Profiili on paljon muutakin kuin vain sähköpostiosoite ja salanimi! Profiilisi on ikään kuin kulkulupa, jolla pääset suoraan tulevan kumppanisi sydämeen (tai peiton alle). Se on keskeinen tekijä, kun lähdet nettiin rakkaudenvalloittamistarkoituksessa. Esittelysi deittisivustolla on siis oltava täydelliseksi hiottu: hyvä kuva, mieleen jäävä salanimi ja sanallinen kuvaus itsestäsi.

Vältä virtuaalisessa viestinnässä yliannostusta

Monet vakavissaan rakkautta etsivät sortuvat helposti loputtomaan viestittelyyn eri välineillä. Tekstarit, tviitit, Facebook-julkaisut: ne eivät juurikaan kerro kirjoittajansa mielialoista ja luonteenpiirteistä. Mikään ei korvaa suullista viestintää. Sosiaalisten verkostojen kautta kommunikointi voi erehdyttää pahasti: se antaa viestijän persoonasta valheellisen kuvan. Ihmisen oppii tuntemaan, kun viettää aikaa hänen kanssaan ja kokee asioita yhdessä.

Tekstareiden virta ei ole suhteelle hyvä alku. Paras keino arvioida suhteen onnistumista on henkilökohtainen tapaaminen. Nettitapaamisen tarkoituksena on laittaa alulle prosessi, joka sitten konkretisoituu oikeassa elämässä, sen tarkoituksena ei ole korvata henkilökohtaista kohtaamista.

Ole tarkkana

Tässä nykyisessä ajassamme, jossa kaikki tapahtuu yhä nopeammin, jotkut tuntuvat uskovat, että suhteetkin ovat vain hetken kestäviä ja se oikeuttaa heidän lähteä matkoihinsa tuosta vaan. Tämä on väärin. Mikä syntyy nopeasti voi myös kadota yhtä nopeasti. Suhteet syntyvät ja vahvistuvat ajan kanssa. Jotta deittisuhteesi onnistuisi, sinun on oltava kärsivällinen ja paneuduttava suhteen rakentamiseen täysillä. Kun löydät jonkun, johon miellyt, anna hänelle kaikki huomiosi ja toimi niin, että suhde koko ajan lujittuu.

  • Päästäkseen pois sinkkuudesta monet hakeutuvat rakkauden kaipuussaan deittisivustolle, jonne heidän pitää osata laatia ilmoitus, joka vetää muiden deittaiijoiden huomion puoleensa.
  • Lisäksi jokaisen sinkun on ladattava sivustolle itsestään edustava profiilikuva, sillä netissä kuva vastaa tuhatta sanaa!
  • On olemassa maksullisia ja maksuttomia deittisivustoja, enemmän tai vähemmän vakavia suhteita hakeville. Valitse oma sivustosi sen mukaan, millaista suhdetta toivot.
  • Lisäksi, erityisesti jos olet ensimmäistä kertaa asialla, sinun on oltava tietoinen, että joihinkin sivustoihin liittyy riskejä. Ole siis tarkkana ja vältä deittisivustojen sudenkuopat.
  • Sinun on mietittävä huolella profiilisi jokaista osaa, jos todella haluat, että deittihakusi tuottaa tulosta ja saavutat tavoitteesi: joka on se paljon puhuttu ensitapaaminen oikeassa elämässä!

Lue lisää "Vinkkimme deittailuun"

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.