Skip navigation

Deittailu sosiaalisissa verkostoissa

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Netin sosiaaliset verkostot ovat merkittävästi kehittyneet viime vuosina. Niistä internetkäyttäjät voivat löytää samalla tavalla ajattelevia ja samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä. Ystävän löytäminen, kontaktien kartuttaminen, uusien tuttavuuksien solmiminen, ja aina parempi, jos he ovat samoinajattelevia: tämä on sosiaalisissakin verkostoissa olennaisinta. Deittivinkkimme auttavat sinua ymmärtämään, miksi ja miten niin monet sinkut käyttävät sosiaalisia verkostoja deittailuun. Jos lähestymistapa ei olekaan sama, kuin perinteisillä deittisivustoilla, sosiaaliset verkostot ovat kuitenkin suhteen solmimisen kannalta otollisia paikkoja.

Minkätyyppistä tapaamista toivot ja minkälaisesta sosiaalisesta verkosta?

Jos tähtäimessäsi on hauskanpito ilman sitoumuksia kummaltakaan osapuolelta: sosiaalista verkostoa parempaa paikkaa siihen ei ole, mutta ei mikä tahansa kuitenkaan! On suuret perinteiset: (Melkein) jokainen on Facebookissa (sinä et? Tule jo ulos kolostasi!). Sosiaalisissa verkostoissa pitää olla mukana, se on aivan olennaisen tärkeää, kun hakee suhdetta netistä.

Facebook ei kuitenkaan ole paras paikka aloittaa rakkaussuhde. Jälkeenpäin on ilmaantunut muitakin vaihtoehtoja, joita kannattaa harkita. Jotkut ovat leimallisesti seksisuhdetta hakeville tarkoitettuja ja niillä on tuhansia jäseniä. Jäsenjoukko on kirjava: uteliaita, suhteeseensa piristystä hakevia pareja, sinkkuja, vapaamielisiä jne. Sosiaaliset verkostot näyttäisivät olevan ennemminkin lyhytaikaisten kuin vakavien suhteiden solmimista varten, vaikka eihän mikään ole pois suljettua!

Mitä deittisovelluksista pitäisi ajatella?

Olemme nykyään kaiken aikaa yhteydessä johonkin, mikä on vauhdittanut erilaisten, tuntemattomien kanssa yhteydenpitoa helpottavien, satelliittipaikannusta hyväkseen käyttävien välineiden, kuten älypuhelinten, kehittymistä. Vielä joitain vuosia sitten mahdoton asia on nyt arkipäivää, saamme nyt helposti tietää, kuka ympärillämme elävistä täysin tuntemattomista kanssaihmisistämme on sinkku!

Yksi suosiotaan koko ajan kasvattava sovellus on Tinder! Sovellusta on helppo käyttää matkapuhelimella tai tabletilla, sillä voi paikallistaa kaikki Tinderiin rekisteröityneet käyttäjät kilometrien säteellä. Tämä sovellus ei kuitenkaan ole ainut laatuaan, se kuuluu joukkoon uuden sukupolven laitteita, jotka edesauttavat virtuaalisten kohtaamisten toteutumista.

  • Facebook, Twitter, Tinder jne. ovat erinomaisia välineitä päästä yhteyteen tuntemattoman kanssa, mutta entäpä seuraava askel, tiedätkö kuinka solmia suhde sosiaalisten verkostojen kautta?
  • Voit optimoida mahdollisuutesi välttämällä kaikki ne klassiset virheet, joihin sinkku Facebookissa syyllistyy.
  • Älypuhelimien deittisovellukset lisääntyvät nykyään räjähdysmäisesti, kuten esim. Tinder, jolla järjestät tapaamisen nopeasti ja haluamallasi maantieteellisellä alueella.
  • Kaikki, joilla on Tinder-profiili välittävät samaa viestiä: he ovat etsimässä deittiä!

Lue lisää "Vinkkimme deittailuun"

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.