Skip navigation

Vinkkimme sinkuille

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Yksin eläminen sopii joillekin: asiansa saa järjestää mielensä mukaan, tv-kanavista ei tarvitse kinastella, sängyssä on aina tilaa, saa syödä mitä haluaa: on sinkkuja, jotka ovat erittäin tyytyväisiä omaan elämäänsä vailla parisuhteen mukanaan tuomia kompromissivaatimuksia. Toiset puolestaan tuntevat joka päivä tuskaa yksinäisyydestään. He suorastaan pelkäävät perhetapaamisia, ja lahjoja tyyliin ”40 ruokareseptiä yhdelle”, välttelevät tapaamasta parisuhteessa olevia ystäviään, koska tuntevat mustasukkaisuutta heidän onnestaan. Heille tarjoutuu nyt tilaisuus muutokseen, ja myös mahdollisuus ilahduttaa äitejään, jotka ovat jo melkein luopuneet toivosta tulla jonain päivänä mummiksi. Tähän riittää, kun lukee deittivinkkimme, joita noudattamalla voi vihdoinkin päästä aloittamaan oikean parisuhteen.

Ole aktiivinen

Ihan aluksi sinun on lakattava odottamasta, että kohtalo ohjaa prinssin luoksesi… Passiivinen sinkku ei koskaan pääse tapaamisen asteelle. Todellisessa elämässä on toimittava aivan päinvastoin: jotta löytäisi rakkauden, sitä on lähdettävä etsimään! On mentävä ulos, piiritettävä, iskettävä… Rakkaudessa onnistuminen vaatii aktiivisuutta! Oli sitten kyse deittisivustosta, sosiaalisista verkostoista tai yhdistystoiminnasta, sinkkuudesta pois pääseminen vaatii ihmiskontakteja.

Tanssipaikat esimerkiksi tarjoavat sinkulle tähän aivan erinomaisen tilaisuuden. Yhteisen intohimon jakaminen tekee suhteen solmimisen helpoksi, ja asiaa auttaa vielä, jos tanssissa ollaan liki. Paritanssissa on luonnollista olla lähekkäin, ja jos vielä löytyy sielujen sympatiaa… Kaiken lisäksi naiset ihailevat tanssitaitoisia miehiä: joten menestys on taattu!

Käy sinkkujen tapaamispaikoissa

Suurista kaupungeista löytää runsaasti trendikkäitä baareja, jotka tarjoavat sinkuille viihtyisän tapaamisympäristön. Mutta paras aika pistäytyä niissä ei ole ilta, vaan heti töiden jälkeen. Tällöin monet aktiivisesti työssä käyvät tulevat rentoutumaan työpäivän päätyttyä. Silloin he ovat valmiimpia solmimaan uusia tuttavuuksia, halukkaita juttelemaan kaikesta maan ja taivaan välillä. Jos olet luonteeltasi hieman varautunut, kutsu pari ystävää mukaasi pubin sohvabaariin, jonka viihtyisyys luo keskustelulle suotuisan ilmapiirin.

Käy erilaisissa tapaamispaikoissa

Meillä kaikilla on omat pienet vakiintuneet tapamme, mutta ne eivät auta meitä pääsemään sinkkuudestamme. Mahdollisuuksiasi lisää, jos vaihtelet käyntipaikkoja. Juokse päivittäinen lenkkisi eri reittiä ja käy iltaisin paikoissa, joita et ennestään tunne lainkaan. Isoissa kaupungeissa on paljon nimenomaan sinkuille järjestettyjä tapaamispaikkoja, käy rohkeasti niissä, sillä ne kasvattavat suosiotaan koko ajan, ja ehkäpä myös odottamasi prinssi saapuu jonain iltana…

Sinulla on varmaankin pari ystävää, jotka myös ovat sinkkuja: yritä saada heidätkin innostumaan ja lähdette joukolla liikkeelle. Sinkkuudesta pois pääsemiseen ei auta odottaa kohtalon apua, sinun itsesi on oltava aktiivinen ja ryhdyttävä toimiin. Uskalla jättää päivittäiset rutiinisi ja huomaat mahdollisuuksiesi kasvavan.

  • Jos päätät yrittää deittisivustoista, sinun on hyvä tietää, kuinka netistä haetaan seuraa. Annamme sinulle siihen hyviä vinkkejä!
  • Monet koettavat saada tuloksia nopeasti deittisivustojen avulla, jotkut tulevat jopa deittisivustoriippuvaisiksi osaamatta soveltaa oikeaa strategiaa, jolla todellisessa elämässä solmitaan kestävä suhde.
  • Sinkkuudesta parisuhteeseen tarkoittaa, että olet tapojesi suhteen valmis tiettyihin kompromisseihin, jotta parisuhteesi onnistuisi. Oletko valmis elämänmuutokseen?
  • Jos ystäväsi eivät halua lähteä kanssasi iltaisin ulos, oletko valmis lähtemään yksin tänä iltana?

Lue lisää "Vinkkimme deittailuun"

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.