Skip navigation

Kuinka netistä haetaan seuraa

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Oli sitten kyse tsätistä tai deittisivustosta, virtuaalisten tapaamisten seuraava vaihe on väistämättä… kohtaaminen naamatusten! ”Online”-treffit eivät pitemmän päälle riitä, niin se vain on! Olemme laatineet ohjeiston neuvoja sinkuille, jossa alleviivaamme deittisivustojen merkitystä alkuna pikaisiin ensikohtaamisiin. Tarkoituksena ei ole, että viettäisit kaiken aikasi netissä, vaan että saisit heti konkreettisia tuloksia, nimittäin sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron. Seuranhaku netistä vaatii järjestelmällisyyttä.

Yhteydenotto deittisivustolla

Tavallinen toimintamalli on, että tapaamista toivovat ihmiset, kuten juuri sinä, antavat yhteystietonsa. Voit aloittaa kahdenkeskisen online-keskustelun deittisivuston tähän tarkoitukseen varaamassa paikassa. Pyri ennen kaikkea saamaan kiinnostuksesi kohteelta henkilökohtaiset yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero).

Osoitteen saatuasi voit aloittaa sähköpostituksen, josta kylläkin voi pian kehittyä addiktio. Parannat mahdollisuuksiasi, kun et keskity vain yhteen profiiliin, vaan otat kontaktia useampaan henkilöön. Massaviestityksen suhteen on kuitenkin syytä olla varovainen, sillä jos ensisijainen kohteesi huomaa olevansa mukana ”arvonnassa”, menetät pisteitä!

Sitä paitsi pelkästään sähköpostitse tapahtuva yhteydenpito ei toimi pitemmän päälle. Älä unohda, että päätavoitteesi on nähdä kiinnostuksesi kohde naamatusten! Toisinaan naisten voi olla vaikeaa sopia ensitapaamisesta (ujous, pelko tuntemattoman miehen kohtaamisesta, epävarmuus jne.).

Ole yhteydessä useammankin sinkun kanssa

Haluamme alleviivata sitä, että mahdollisuuksien parantamiseksi alussa kannattaa ottaa yhteyttä useaan henkilöön. Älä kuitenkaan kerää kymmentä kohdetta enempää samanaikaisesti, jos et pysty hallitsemaan useampaa keskustelua yhdellä kertaa. Keskustelukumppanisi on voitava tuntea olevansa ainoa. Tsättäillessä sinun täytyy esimerkiksi vastata alle minuutissa, muutoin voit joutua vaihtopenkille.

Pyydä puhelinnumero

Ensimmäinen askel kohti tapaamista: puhelinkeskustelu. Joskus on väistämättä siirryttävä tsättäilystä ja sähköposteista oikeaan keskusteluun! Toisaalta, ainahan on vielä mahdollisuus turvautua tekstariin, jota voisi luonnehtia jatketuksi tsätiksi. Mutta ennen kuin tähän päästään, tarvitaan avain: puhelinnumero!

Yleensä sitä ei pidä kysyä liian aikaisessa vaiheessa, ei myöskään kysellä tavan takaa, niin ei pidä toimia. Sen sijaan, että pyydät puhelinnumeroa, tarjoudu antamaan omasi: näin on ovi auki läheisempään yhteydenpitoon. Se on helppoa, riittää, kun laitat viestin/sähköpostia, joka sisältää puhelinnumerosi: ”soita, niin voidaan hetki jutella”, tai miksei vähän tyylikkäämmin muotoiltuna ”minusta olisi mukavaa vaihtaa pari sanaa kanssasi ”, mutta ei yhtään enempää!

Jos saat vastauksen, on ovi avoinna jatkolle!

Lue lisää "Vinkkimme sinkuille"

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.