Skip navigation

Kuinka solmia suhde sosiaalisten verkostojen kautta

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Sosiaalisista verkostoista on tullut tärkein väline tutustua uusiin ihmisiin ilmaiseksi. Monet sinkut etsivät kumppania netistä osaamatta kuitenkaan keinoja, joilla muiden netinkäyttäjien huomion saa vedettyä puoleensa. Deittailu sosiaalisissa verkostoissa tarjoaa todellisia mahdollisuuksia. Annamme vinkkejä siitä, mitä pitää tehdä, mutta ennen kaikkea mitä pitää välttää, jotta deittailu sosiaalisissa verkostoissa olisi menestyksekäs.

Lähestymisstrategia: et ole nyt deittisivustolla

Sosiaaliset verkostot on otollinen paikka hakea seuraa, mutta EI mikään deittisivusto, kaikki eivät ole kirjautuneet Facebookiin tai Twitteriin rakkaudenkaipuussaan! Liian innokas kiinnostuksesi saattaa aiheuttaa pelkoa. Lisäksi tuntemattomien lähestyminen profiiliasi on tunkeutumista yksityiselämääsi. Et ole esittänyt pyyntöä, joten suhtautuminen on sen mukaista!

Kun huomaat sosiaalisessa verkostossa houkuttelevan profiilin, jota haluat lähestyä, tee se mahdollisimman luontevasti (muussa tapauksessa epäonnistuminen on varmaa). Hyvä strategia on aloittaa keskustelu postauksen kommenteista. Valo näyttää vihreää, jos kohde reagoi kommenttiin, mutta muista tässäkin: etene hitaasti ja käytä aikaa keskusteluun, ennen kuin aloitat kohteen piirittämisen.

Keskustelu on sosiaalisissa verkostoissa paras tapa lähestyä tuntematonta. Ylläpidä keskustelua ja esitä ”kaveripyyntö” (Facebook)!

Pidä yhteys yllä: tee itsesi halutuksi

Seuranhakijoiden ongelma Facebookissa on kärsimättömyys. Kun olet saanut käynnistettyä keskustelun, älä pitkitä sitä liikaa vaan lopeta se kohtuullisen ajan kuluessa. Odota sitten, että keskustelukumppanisi tekee aloitteen uudesta aiheesta osoittaen näin kiinnostuksensa sinua kohtaan. Älä tee sitä virhettä, että pommitat kohdettasi uusilla viesteillä malttamatta odottaa vastausta edellisiin, tällainen käytös nimittäin johtaa lopulta siihen, että joudut kiusallisena häirikkönä bannatuksi. Suositeltava strategia on lähettää uusi viesti silloin tällöin.

Kun sitten olette käyneet keskusteluja jonkin aikaa eri aiheista, ja kohteesi on myös ollut tässä aloitteellinen, voit lopulta ehdottaa tapaamista. Olette nyt kumpikin perillä toistenne kiinnostuksenkohteista elämässä. Jos saat ehdotukseesi kielteisen vastauksen, älä tuhlaa aikaasi vaan jatka etsimistä.

Jos haluat seuranhakusi olevan tuloksellinen, piiritä kohdettasi salassa!

On turhaa lähettää kohteellesi flirttailevia kommentteja, jos kaikki hänen seuraajansa voivat lukea ne. Jos haluat kerätä pisteitä, tee se huomaamattomasti. Jotkut tekevät kaiken julkisesti ja joutuvat naurunalaisiksi kaikkien silmissä. Hempeät sanat lausutaan yksityisesti (esim. tsätissä). Sitten kun olette pari, voit lähettää hänelle mielin määrin romanttisia hymiöitä tai pienillä sydämillä koristeltuja kommenttejasi!

Oli miten oli, kun piirität kohdettasi sosiaalisissa verkostoissa, sinun pitää olla tarkkana, millaisen kuvan itsestäsi netissä annat ja tehdä kaikkesi hyvän vaikutelman eteen. Sosiaaliset verkostot toki on yhteydenpitoväline, mutta virtuaalisista tapaamisista on kohtuullisen ajan kuluessa välttämättä päästävä oikeaan kohtaamiseen: elävässä elämässä!

Lue lisää "Deittailu sosiaalisissa verkostoissa"

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.