Skip navigation

Ystävätapaamiset

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Ystävät on varmaankin ihmisen elämää eniten rikastuttava elementti. Sen vuoksi jotkut deittisivustot keskittyvät enemmänkin ystäväsuhteisiin kuin rakkauden etsimiseen. Ystävälle voi uskoutua, ystävän varaan voi aina laskea ja hänen kanssaan voi kohdata uusia asioita elämässä. Ystävä on aina paikalla, kun elämä kolhii, mutta myös pieninä onnen hetkinä. Lisäksi ystävillä on sosiaalista elämääsi vahvistava vaikutuksensa: heillä myös on tuttavapiirinsä, jonka avulla voit laajentaa omaasi. Ystävät siis lisäävät mahdollisuuksiasi tavata uusia ihmisiä.

Laajenna ja vahvista ystäväverkostoasi

Ystäväverkostolla on vaikutuksensa ihmisen työuraan, elämän valintoihin, sosiaaliseen elämään ja rakkaussuhteisiin. Ystävät ja laaja sosiaalinen verkosto takaavat dynaamisen elämän, paljon rikkaamman kuin jos pysyttelisit vain omassa nurkassasi…

Mutta miten ujo ihminen saa solmittua ystäväsuhteita? Kun on kaukana synnyinseudultaan? Eron tai työstä irtisanomisen jälkeen? Sosiaalinen syrjäytyminen voi kohdata meitä kaikkia milloin tahansa, juuri tämän vuoksi nettiin on syntynyt niin paljon ystävyysverkostoja! Tarvitaan vain muutama klikkaus ja aimo annos motivaatiota, kun saat jo ystäviä netistä!

Kuinka löydät hyvän ystävädeittisivuston

Maailman suurimman virtuaalisen tietoliikenneverkon internetin ansiosta meidän on nyt mahdollista solmia suhteita ja tulla ihmisten ilmoille nopeasti ja vaivattomasti, täytyy vain tietää mitä tehdä ja mistä aloittaa!

Vierailemme tsättisivustoilla saadaksemme tietää, voimmeko solmia niiden kautta kestäviä ja pitkäikäisiä ystävyyssuhteita. Tuttavapiirin laajentaminen on oma juttunsa, kestävien ystäväsuhteiden luominen taas aivan omansa! Olemme selvittäneet kestävien ystävyyssuhteiden syntymiselle välttämättömät onnistumistekijät. Merkittävä tekijä? aika!

Ystävyyttä vahvistavat yhdessä koetut asiat, ne joita tapahtuu todellisessa elämässä, ei virtuaalimaailmassa. Internetillä toki on iso rooli yhteyden syntymisessä, jatko riippuu siitä, missä määrin paneudut suhteen rakentamiseen.

Taito saada ystäviä

Taito luoda yhteys toiseen ihmiseen omana itsenään: ensiarvoisen tärkeää. Ihmisten on hyväksyttävä sinut sellaisena kuin olet. Oli sitten kyse rakkaussuhteen tai ystävyyden solmimisesta, me emme ole kaikki varustettuja samanlaisilla lahjoilla. Toiset tietävät luonnostaan, mitä tehdä ja nauttivat suosiota, toiset taas ovat vetäytyviä ja heidän on vaikeampi lähestyä muita.

Ravintolassa käymiset, naapurin kanssa rupattelu, postinkantajan kuulumisten kyseleminen tai jokunen sana työkavereille aamuisin on kyllä tärkeää, mutta ei vielä riitä ystävyyden syntymiseen. Haluamme neuvoillamme auttaa sinua löytämään keinot, joilla solmia pitkäkestoisia ystävyyssuhteita.

  • Taito saada ystäviä omana itsenään: hyvin tärkeää. Toiset osaavat järjestää ystävätapaamisia aivan luonnostaan, toiset taas ovat vetäytyviä ja heidän on vaikea lähestyä muita.
  • Olet sellainen kuin olet, ja vaikka olisit ujo ja arkailisit lähestyä toista ihmistä, sinulla on uusille ystäville yhtä paljon tarjottavaa kuin muillakin, ja niin tapaamastasi ihmisestä tulee ystäväsi.
  • Ovatko ystävätsätit tehokkaita kanavia uusien ystävien saamiseksi? Olemme tutkineet asiaa!
  • Tunteille me emme voi mitään, ystävyyssuhde voi syventyä, jolloin sinun pitää tietää, kuinka ystävä vietellään.

Lue lisää "Deittisivustot"

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.