Skip navigation

Ystävätapaamisten järjestäminen

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Ystävyyden syntyminen vie aikaa. Se vaatii myös kärsivällisyyttä, kuuntelutaitoa, yhteenkuuluvuutta, yhteisiä kokemuksia jne. Ystävyyden perusta pysyy kuitenkin aina samana: tapaamiset! Tulokset edellyttävät konkreettisia toimia! Kuten rakkaudessakin, toiset eivät ole kiinnostuneita sinusta, toisille olet tärkeä. Kaikkia ei voi miellyttää! Kuten rakkaudessakin, älä ole liian vaativa, ihmiset on hyväksyttävä sellaisina kuin he ovat. Kuten rakkaudessakin, voit löytää kumppanin kirjautumalla sivustoon ystävätapaamiset. Kuten rakkaudessakin, alussa on virtuaalinen tapaaminen, sitä seuraa kohtaaminen oikeassa elämässä, mikä saattaa johtaa kauniin ystävyyden syntymiseen…

Haluathan tutustua ihmisiin: älä siis jää kotiin odottamaan!

Samoinajattelevien tapaaminen vaatii välttämättä ulos lähtemistä… Monia tosin saattaa masentaa ajatus lähteä juomaan lasillinen ”yksin”! Yhteyden saaminen ihmisiin vaatii kyllä jossain määrin aktiivisuutta: käy iltaisin ulkona, liity jäseneksi yhdistykseen tai peliporukkaan, opettele tanssimaan, tai ilmoittaudu kielikurssille: mahdollisuuksia uusien ihmisten tapaamiseen kyllä riittää! Tarvitset vain aimo annoksen motivaatiota ja ripauksen itseluottamusta.

Kaikkein ujoimmat ja varautuneimmat, jotka eivät rohkene ottaa ensimmäistä askelta, voivat lisätä mahdollisuuksiaan rakentaa sosiaalista verkostoaan netin ystäväsivustoilla tapaamiensa sympaattisten ihmisten avulla.

Jaa kiinnostuksenkohteesi

Ystävähakuun keskittynyt sivusto on paikka, jossa miehet ja naiset voivat murtautua ulos yksinäisyydestään tapaamalla ihmisiä, joiden kanssa he voivat vaihtaa ajatuksia ja jakaa samat kiinnostuksenkohteet. Jos siis haluat tutustua mahdollisimman moneen kiinnostavaan ihmiseen, sinun on saatava profiilisi sinne esille. Pidät ruuanlaitosta, askartelusta ja puutarhatöistä? Et ole todellakaan ainoa. Intohimosi on jalkapallo ja sinulla on suosikkijoukkueesi? Löydät aivan varmasti muitakin samaan fanikerhoon kuuluvia. Neuvoksi riittää yksi sana: toimi!

Ryhdy toimenpiteisiin ja saat ystäviä netistä

Hyvin usein niin netissä kuin oikeassakin elämässä tarvitaan vain hieman spontaanisuutta ja tilanne on muuttunut samoinajattelevien ystävien tapaamiseksi. Jos harrastat urheilua tai osallistut teatterikurssille, voisit ehdottaa, että lähdette koko porukka lasilliselle harjoitusten jälkeen. Samoin voisit esittää työtovereillesi kokoontumista korttelipubiin heti töiden jälkeen!
Sama menettely sopii sovellettavaksi ystäväsivuston tsättiin. Jos vaikka keskustelette Spielbergin uusimmasta ohjaustyöstä, voisit ehdottaa, että jatkaisitte aiheen käsittelyä jossain mukavassa ravintolassa ja, miksipä ei, menisitte myöhemmin katsomaan elokuvan kaikki yhdessä. Se ei vaadi paljoa, mutta harva rohkenee tehdä aloitetta, koska pelkää torjuvaa asennetta tai vaikuttavansa tyhmältä.

Tuo reilusti esille sympaattinen puolesi

On syytä pysyä totuudessa: jos olet lähestynyt 15 tai 20 henkilöä, mahdollisesti vain puolet vastaa ja heistäkin vain yksi tai kaksi osoittaa kiinnostusta profiiliasi kohtaan. Mutta he ovatkin sitten yrittämisen arvoisia. Loukkaantua ei saa, ei rakkaudessa eikä ystävyydessä, jokaisella on oikeus makuunsa ja mieltymyksiinsä. Ystävätapaamiset voivat aivan hyvin johtaa kauniin ystävyyssuhteen syntymiseen, ehkäpä pitemmällekin.

Ajan mittaan kyllä huomaat, onko kyseessä aito ystävyys vai pelkkä tuttavuus, säilytä silloin hymysi ja jatka etsimistä. Mitä enemmän sinulle kertyy tapaamisia, joko netin, työn tai harrastusten kautta, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on rakentaa vahva tuttavaverkosto, jota on hyvä lähteä kehitttämään ystävyyden suuntaan.

Lue lisää "Ystävätapaamiset"

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.