Skip navigation

Seksinhaku netissä

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Netinkäyttäjät vierailevat sankoin joukoin deittisivustoilla etsimässä seksiseuraa. Toisinaan haku osoittautuu aika rasittavaksi, koska eri foorumeita on niin paljon, mutta yksi asia on varma: tämäntapainen seuranhaku netissä on entistä suositumpaa. Kaikki sinkut eivät etsi vakavia suhteita. Monet pelkäävät sitoutumista, toiset taas haluavat pitää hetken hauskaa. Miehet ja naiset löytävät hakemansa seksinhakusivustoilta ilman parisuhteeseen liittyviä velvoitteita.

Kohtaamiset seksinhakutarkoituksessa

Seksiseuraa hakevat sinkut ovat kertoneet meille vaikeuksista löytää seksiseuraa tarjoava ja tarpeisiin vastaava nettisivusto. Sivustojen runsaaseen tarjontaan mahtuu aina vilpillisiäkin… mutta kaikki eivät ole sitä! Jo tilastollisestikin seksinhakusivustoilla ei voi olla VAIN valeprofiileja: aivan tavalliset ja todelliset miehet ja naiset hakevat seksiseuraa netistä. Se, mikä ennen tapahtui baaritiskillä on nyt siirtynyt nettiin: iskujutut, flirttailu ja myöhemmin illalla alkulämmittelyt peiton alla.

Naiset ovat löytäneet netin seksinhakusivustot

Nuorista naisista on tullut seksinhakusivustojen suurkuluttajia. Heidän perustelunsa: paljon vaivattomampaa ja ehdottomasti paljon turvallisempaa! Ei varmaan yllätä ketään, että monet naiset ovat usein torjuvia iskuyrityksille, jotka he kokevat epäilyttäviksi tai tarkoituksiltaan peitellyiksi, netissä he sen sijaan hallitsevat tilanteen ja voivat valita kumppaninsa. Jotta suunnitelmat eivät jäisi vain virtuaalisten puheiden tasolle, on kohtaamiselle valittava otollinen paikka ja otettava kohteeseen yhteyttä flirtin merkeissä. Tiettyjä perussääntöjä pitää kuitenkin noudattaa!

Sinkut etsimässä suhdetta ilman sitoumuksia

Monet seksinhakusivustot houkuttelevat sinkkuja, jotka etsivät seksiseuraa ilman häiritseviä jälkijuttuja, täydessä yhteisymmärryksessä ja yhteisellä sopimuksella, mutta tähän suhteeseen voi liittyä myös muita yhteisiä kiinnostuksen kohteita (harrastukset, elokuvat, urheilu jne.) vailla sitoutumista. Päinvastoin kuin vakavia suhteita etsivien sivustoilla, seksinhakusivustojen sinkut eivät tunne olevansa valmiita tai eivät vain halua sitoutua suhteeseen, johon liittyy lupauksia ja kompromisseja. Voihan olla onnellinen vaikka ei olekaan rakastunut?

  • Tämänpäivän sinkut haluavat voittaa aikaa. Tapaamiset yökerhoissa eivät enää ole ainoa tapa saada seksiä ilman sitoumuksia.
  • Kiertely baareissa ja klubeissa: toimii varmasti, mutta netissä surffailu ja kumppanin löytyminen sieltä lupaa varmaa sänkyseuraa.
  • Jotta mahdollisuutesi seksistä heti ensimmäisenä iltana kasvaisivat, valitse kumppanisi hyvin ja lähesty heitä tahdikkaasti.

Lue lisää "Deittisivustot"

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.