Skip navigation

Kuinka harrastaa seksiä heti ensimmäisenä iltana?

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Useille miehille tämä on haasteellista ja tavoitteellista, koska he haluavat viettää yön heidän valloituksensa kanssa melkein…heti! Tämä on usein helpompaa silloin kun kyseessä on seksuaalinen tapaaminen ja molemmat osapuolet haluavat yhteisymmärryksessä viettää yön samojen lakanoiden alla. Usein on kuitenkin käytettävä kikkoja ja taatusti toimivia viettelytekniikoita heti ensimmäisellä tapaamisella. Kaikille ei kuitenkaan ole siunautunut näitä taitoja!

Oikean tytön valitseminen

Joidenkin naisten mielestä tämä ei tule kysymykseenkään.. Tämän takia aivan aluksi on tärkeää maksimoida lakanoiden alle pääsemisen todennäköisyys ja pyrkiä valloittamaan oikea nainen! Kaikesta huolimatta on tärkeää kunnioittaa tapaamasi tytön toiveita. Jos hänen ei on ehdoton, sinä saatat olla turhautunut… mutta muista, että on olemassa paljon tyttöjä, jotka etsivät mukavia ja seksikkäitä miehiä joiden kanssa ne voivat vain harrastaa seksiä ensimmäisenä iltana. Tällaisia tyttöjä on paljon, mutta heitä ei ole (välttämättä) helppo hurmata.

Hurmaustekniikoita onnistuaksesi ensimmäisenä iltana

Valmistele tapaaminen

Jos drinkkien, illallisen tai elokuvan (tähän saakka kaikki on mennyt hyvin) jälkeen saat kutsuttua hänet luoksesi ja hän suostuu “lasilliselle“, on kaiken oltava valmista! Tämä tarkoittaa asunnon huolellista siivousta ja tavaroiden järjestämistä. Matolla ei saa olla alushousuja tai K-18-lehtiä sängyn vieressä nenäliinapaketin vieressä (tämä ei ole hyvä idea…).
Sama pätee sinuun! Jotta voit maksimoida mahdollisuutesi, sinun tarvitsee valmistautua huippu-urheilijan tavalla: virheetön parranajo, nuhteeton hygienia, häiritsevien karvojen poistaminen jne. Tähän kuuluu myös henkinen valmistautuminen, koska sinun on oltava itsevarma: tänään en meni yksi kotiin!

Ole luottamusta herättävä

Intiimi kontakti tuntemattoman ihmisen kanssa, jonka olet tuntenut muutaman tunnin ajan on jännittävää, mutta myös pelottavaa. Ensimmäinen asia, joka huolestuttaa naisia yhdenyön suhteissa on turvattomuus. Tämän takia sinun täytyy viestittää, ettei hänen tarvitse huolehtia ja sinun täytyy näyttää, ettet ole sarjamurhaaja vaan haluat vain hyvää. Ytimekkäästi sanottuna on tärkeää vaikuttaa luottamusta herättävältä ja itsevarmalta. Jos pääset tähän saakka, olet jo puolitiessä!

Miten pääset tähän pisteeseen? Voit puhua työstäsi, joka on toivottavasti pysyvä ja jossa tienaat paljon, koska naisiin tehoaa hyvin hoidetut raha-asiat ja luottamus, jopa silloin kun on kyseessä seksi. Voit puhua myös seurueestasi ja perheestäsi jne. Näytä olevasi kaikelta kannalta luotettava.

Tee tilanteesti seksuaalinen

Sinulla on oltava parhaat viettelykeinot, jotta voit ottaa tilanteen haltuun…Sinun on lämmiteltävä naista ja tehtävä tilanteesta sellainen, että hän haluaa mennä pidemmälle. Tee itsestäsi vastustamaton! Tässä on ohjeet aloittelijoille:

  • non-verbaalinen viestintä: syvällinen ja intensiivinen katse, kevyt käsien kosketus jne.
  • keskeytä keskustelu kehuaksesi häntä.
  • säilytä hieman epätietoisuutta pitääksesi jännityksen yllä.
  • tee tilanteesta seksuaalinen ja pääse asian ytimeen!

Harrastaaksesi seksiä ensimmäisenä iltana on sinun tehtävä tilanteesta seksuaalinen. Emme tarkoita vitsejä (varma epäonnistuminen), mutta keskustelu, joka johdattelee vähitellen aiheeseen eli seksiin!

Älä sano yhtäkkiä, että haluat keskustella seksistä, mutta johdattele keskustelu hauskojen juttujen ja huumorin avulla. Voit muistuttaa häntä jutusta, ohjelmasta tai elokuvasta jne. Tytöt, jotka harrastavat seksiä ensimmäisenä iltana puhuvat siitä avoimesti. Nämä tytöt voivat myös haluta todistaa, etteivät he ole takertuvaa tyyppiä, mutta haluavat sytyttää liekin miesten sydämessä!

Viettely heti ensimmäisestä hetkestä alkaen

Seuraavien asioiden on oltava kunnossa:

  • asuntosi on oltava siisti.
  • olet tehnyt hänen olonsa turvalliseksi
  • olet poistanut kaikki häiriötekijät
  • olet herättänyt valloituksen kohteesi kiinnostuksen
  • olet juonut (hieman) ja olet tehnyt tilanteesta seksuaalisen.

Tästä lähtien voitte puhua avoimesti…

Tämä on oikea hetki kertoa, että haluat häntä. Et halua pilata tätä hetkeä. Käytä sanoja kertoaksesi kuinka kaunis hänen vartalonsa on ja kuinka hänellä niin vastustamaton luonne, että haluat viettää yön hänen kanssaan. Sinun täytyy saada hänet tuntemaan, että olisi todella harmi jos hän ei käyttäisi tätä intohimoista tilaisuutta hyväkseen!
Naisilla on oikeus olla himokkaita (kyllä, kyseessä on peli), joten jos hurmauksesi kohde empii, voit kiusoitella häntä myöntämällä, että luulit hänen olevan sinkku, moderni ja itsenäinen nainen!

Olet kunnioitettava, turvallinen ja puoleensavetävä mies ja sinun on oltava George Clooneyn kaltainen voimakas mies, joka osaa antaa nautintoa naisille. Tällöin sinun on käytettävä viimeiset keinot, joilla voit saada naisen halut esille.

Viimeinen keino, jolla voit saada hänet sanomaan kyllä on tuoda paikalle kilpailija…Voit sanoa vitsinä, että tilanteesta johtuen haluat kutsua toisen naisystäväsi paikalle…mutta tämä on vaarallista, koska mustasukkaiset naiset voivat pikemminkin ärsyyntyä kuin jatkaa tätä viettelyleikkiä.
Pallo on sinulla!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.