Skip navigation

Kuinka löydät deittisivustolta vakavissa aikeissa kumppania etsivän miehen?

Last Update : 2 lokakuun, 2017

Deittisivustoilla voi törmätä valeprofiileihin, epätoivoisiin tapauksiin ja jo varattuihin: joten tarkkana on siis oltava, jotta löytää oikean, vakavissa aikeissa kumppania etsivän profiilin! Kun pidät mielessä muutaman yksinkertaisen säännön, voit kuitenkin nopeasti tunnistaa edellä mainitut tapaukset. Ikävä kyllä edes hyvämaineisimmat sivustot eivät voi taata, että heidän jäsenikseen rekisteröityneet sinkut ovat kaikki liikkeellä täysin rehellisin aikein ja vakavassa tarkoituksessa. Jotkut pelaavat väärin noudattamatta sovittuja sääntöjä. Seuraavassa vinkkejä, kuinka heidät saa ajettua koloistaan!

Deittisivustojen valeprofiilien paljastaminen

Kukaan ei ole täydellinen… Kun pidät tämän mielessä, liian virheettömien ja täydellisten sinkkujen profiileiden tunnistamisen pitäisi olla melko vaivatonta. Liian täydellisillä on varmasti jotain salattavaa! Miten heidät voi keksiä? Se on helppoa: huippuunsa treenatut vatsalihakset, virheetön hammasrivi tai lainelautailijan rusketus… Näitä on syytä varoa! Täydellinen profiili on syötti, älä käy siihen kiinni!

Profiilikuvauksen outoudet, esim. seksiin liittyvät vihjailut, ovat myös riittävä syy siirtyä etsimään muualta. Kieroutuneiden profiilit on melko helppo tunnistaa: tökerö salanimi, uskallettu lähestyminen… Poistu paikalta.

Deittisivustolle valittu salanimi kertoo paljon henkilön persoonallisuudesta. Liian mahtipontisia salanimiä on syytä karttaa: et varmaankaan etsi ensisijaisesti Don Juania etkä George Clooneyn kaksoisolentoa?

Analysoi profiilikuva

Valitettavasti jotkut sinkut käyttävät profiilikuvinaan retusoituja, ”fotoshopattuja” kuvia, joskus jopa aivan tuntemattomien kuvia. Jotta et tulisi huijatuksi, voit tehdä henkilön nimellä hakuja netissä (kokeile nimenomaan kuvahakua).

On hyödytöntä tuhlata aikaansa henkilöön, joka ei halua paljastaa todellisia kasvojaan: ensimmäinen tapaamisenne olisi todennäköisesti pettymys. Kannattaa siis välttää profiileja, joiden kuvat vaikuttavat käsitellyiltä tai jollain muulla tapaa epäluonnollisilta.

Pura ensimmäisen viestin koodi

Ensimmäinen yhteydenotto on syytä tarkastella suurennuslasin kanssa. Jokainenhan tietää, että ensivaikutelma on tärkein. Tämä koskee myös ensimmäistä deittiprofiililta saatua viestiä. Ensilähestymisen on oltava vakuuttava, kohtelias ja asiallinen, ei liian totinen, mutta ei myöskään liian tuttavallinen.

Vakavassa tarkoituksessa liikkeellä olevat sinkut ovat kohteliaasti lähestyviä henkilöitä. Tekstarikieli on täysin poissuljettua: emme ole nyt viihteellä, vaan etsimässä elämänkumppania, on siis käyttäydyttävä sen mukaisesti. Lopuksi vielä yksi asia, monilla sinkuilla on tapana kopioida viestinsä ja lähettää se usealle henkilölle samanaikaisesti, tällainen on helppo tunnistaa latteuksia täynnä olevan sisältönsä perusteella: ”Hei, olen 25-vuotias, vaalea ja sympaattinen. Käyn elokuvissa ja pidän eläimistä”.

Kuinka tunnistaa vakavissa aikeissa liikkeellä olevat sinkut

Erilaisten edellä kuvatun kaltaisten epämääräisten onnenonkijoitten lisäksi saat todennäköisesti viestejä myös sinuun auttamattomasti rakastuneilta (hän, joka sanoo sinun olevan kaunein olento, jota maa on koskaan päällään kantanut) tai suurilta riutuvilta runoilijoilta.

Suodatettavaa siis riittää roskakoriin siirrettäväksi. Piirittämistarkoituksessa liikkeellä olevat sitkeät sinkut yrittävät aina olla hyvin kohteliaita ja kunniallisen oloisia henkilökohtaisesti sävyttyneine viesteineen. Voit olla varma, että myös he tulevat koputtamaan ovellesi (tai siis sähköpostilaatikkoosi). Rakkaudessa kärsivällisyys on hyve…

Lue lisää "Vakavassa tarkoituksessa"

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.