Skip navigation

E-Kontakti

Last Update : 3 toukokuun, 2024 by Tuulia

E-kontakti.fi-deittisivusto on vuodesta 2009 lähtien kerännyt yhteen satoja tuhansia suomalaisia sinkkuja.

Suosittu sivusto tarjoaa kohtaamispaikan kumppania etsiville. Sivuston jäsenet ovat poikkeuksellisen aktiivisia.

Yli 75 % sivustolle rekisteröityneistä on löytänyt kumppanin muutaman viikon kestäneen haun jälkeen.

E-kontakti.fi: Miten toimitaan?

Riittää, kun rekisteröidyt sivustolle aloitussivulta löytyvällä lomakkeella, valitsemallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Profiilin luominen on täysin ilmaista. Voit rakentaa profiiliasi kuvailemalla fyysistä ulkonäköäsi ja luonteenpiirteitäsi. Kerro myös tarkemmin, millaiseen henkilöön haluaisit tutustua E-kontakti.fi-sivustolla. Voit täydentää profiiliasi yhdellä tai useammalla valokuvalla.

Jotkin tiedot voivat jäädä yksityisiksi, voit jättää julkiseksi vain osan profiilistasi ja antaa enemmän tietoa valitsemillesi sivuston jäsenille.

Kuinka E-kontakti.fi-sivustolta voi löytää kumppanin?

Yleisen hakutoiminnon avulla voit suodattaa itseäsi kiinnostavia jäseniä muun muassa seuraavien kriteereiden kautta: maantieteellinen alue, ikähaarukka, kiinnostuksen kohteet. Siviilisääty ja etsityn suhteen tyyppi ovat selvästi mainittuna jokaisessa E-kontakti.fi-sivuston profiilissa. Premium-jäsenet voivat viestitellä helposti keskenään palvelussa. Aktiiviset sinkut löytävät yleensä seuraa sivuston kautta, mutta passiivisemmat sinkut sen sijaan saavat aina vähemmän yhteydenottoja
Suurin osa E-kontaktiin rekisteröityneistä miehistä ja naisista etsivät vakavaa ja vilpitöntä suhdetta samoinajattelevan kumppanin kanssa. Jokaisen sivustolle rekisteröityneen pitää mainita rekisteröitymislomakkeessa kiinnostuksensa kohteet, vapaa-ajanviettotapansa, tottumuksensa jne. E-kontaktilla on käytössään järjestelmä, jolla pääset yhteyteen samoinajattelevien kanssa, toisin sanoen niiden, joiden kanssa sinulla on eniten yhteistä!

Hinnat

Jäsenyys Hinta Hinta per kk
1 Kuukausi 34.90€ 34.90€
3 Kuukautta 59.90€ 19.96€
6 Kuukautta 89.90€ 14.98€
12 Kuukautta

Lausunto

E-kontakti on vakavaa, pitkäaikaista suhdetta etsiville sinkuille erinomainen valinta. Liittymä on mukava käyttää ja Premium-jäsenten käytössä olevat välineet näyttävät olevan tehokkaita tunnistamaan henkilöt, joilla on eniten yhteensopivia ominaisuuksia. Sivusto on luotettava deittifoorumi, joka tarjoaa hyvän onnistumisprosentin ja sen miehet-/naiset-suhde on kohdallaan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.