Skip navigation

Match.com Arvio

Last Update : 10 heinäkuun, 2024 by Tuulia

Match.com oli yksi maailman ensimmäisistä online-deittisivustoista ja on Suomen paras kumppaninhakusivusto.

Tämä suosittu deittisivusto on onnistunut yhdistämään tuhansia paikallisia sinkkuja tehokkaan Match.com-algoritmin ja käyttäjäystävällisen alustansa ansiosta.

Match.com on treffisivusto, joka auttaa sinua löytämään henkilöt, jotka etsivät oikeaa rakkautta Suomessa.

Loistavilla resursseilla ja monipuolisilla ominaisuuksillaan Match deitti on turvallinen ihmisille, jotka etsivät pitkäaikaista suhdetta.

Match.com kokemuksia: Miten se toimii?

Vaihe 1 – Miten rekisteröidyt & Match.comiin kirjautuminen

Rekisteröityminen on täysin ilmaista. Sinun on annettava joitakin henkilökohtaisia tietoja kirjautuaksesi sivustolle. Kirjautumisvaiheessa ei tarvitse maksaa mitään. Sinun on merkittävä, oletko mies vai nainen ja etsitkö mies- vai naispuolista seuralaista.

Sinun on myös syötettävä postinumerosi, ladattava kuva ja kerrottava joitakin tietoja itsestäsi: ulkonäöstäsi, siitä, onko sinulla lapsia, opintojesi tasosta ja etnisestä taustastasi.
Sinua pyydetään antamaan syntymäaikasi sekä sähköpostiosoite ja salasana. Varmista, että käytät sähköpostiosoitetta, johon todella pääset käsiksi, sillä sinun on vahvistettava tilisi kirjautuaksesi.

Kun saat sähköpostivahvistuksen, sinua pyydetään klikkaamaan linkkiä, joka vahvistaa rekisteröitymisesi automaattisesti ja ohjaa sinut Match.comiin.

Match.com toimii myös mobiilissa, myös englanniksi. Deittailusovellusta pidetään yhtenä parhaana sovelluksena, josta löytää sinkkuja ja rentoja ja vakavia deittejä. Voit rekisteröityä myös mobiiliversiossa, jolloin saat käyttöösi samat ominaisuudet ja voit käyttää tiliäsi myös pöytäkoneelta.

Match.comin profiilisi jakautuu useaan osaan. Aivan aluksi annat tietoja siviilisäädystäsi, ulkoisesta olemuksestasi, elämäntyylistäsi ja alkuperästäsi valitsemalla jo annetuista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat sinuun. Sitten voit vapaamuotoisesti kertoa itsestäsi, mitä haluat: lempielokuvasi, lempimusiikkisi, millaista suhdetta etsit. Toinen osa koostuu valinnoista koskien tulevaa kumppaniasi. Lopuksi voit ladata enintään 26 kuvaa.

Vaihe 2 – Match deitti: Profiilin luominen

Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, pääset profiiliisi, ja kirjautumisesi on valmis. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun kirjaudut sivustolle, deittisivusto ohjaa sinua profiilin luomisessa. Ei hätää: se on hyvin helppoa, joten ihmiset voivat käyttää sitä rakkauden sosiaalisena mediana: lisätä kuvia, käyttää sitä chattailuun jne.

Profiilissasi voit muokata kaikkia tietojasi. Suosittelemme, että viimeistelet profiilisi parhaalla mahdollisella tavalla, sillä se tulee olemaan pääasiallinen työkalu, jolla saat muut sinkut kiinnostumaan sinusta. Ihmiset kaipaavat yksityiskohtia! Niistä on hyötyä silloin, kun he eivät näe sinusta muuta kuin profiilisi. Et varmasti ole eri mieltä…

Voit muokata nimeäsi, ikääsi, sijaintiasi ja kuvaasi sekä joitakin “perustietoja” itsestäsi. Huomaat myös, että profiiliisi ilmestyy kohta nimeltä “sinun tarinasi”. Se on kiinnostava osio, jossa voit olla luova ja kuvailla persoonallisuuttasi tavalla, jolla haluaisit sinkkujen tutustuvan sinuun. Voit muuttaa tietojasi niin usein kuin haluat ja lisätä uusia.

Löydät myös kaksi muuta osiota, “Sielunkumppani” ja “Ihanteelliset treffit”, joissa voit kertoa niin yksityiskohtaisesti kuin haluat, mitä odotat romanttiselta suhteelta.

Kun olet täyttänyt profiilisi kokonaan, käyttäytymiseen perustuva järjestelmä alkaa toimia. Se ottaa huomioon sen, miten itse käyttäydyt, niiden käyttäjien profiilit, joilla on paljon yhteistä kanssasi sekä sellaisten miesten/naisten profiilit, joissa olet vieraillut ja joita olet klikannut.

Hyvä puoli on, että sinun ei tarvitse käydä läpi suurta määrää profiileja löytääksesi mahdollisen treffikumppanin, silla Match.com päivittää matchejaan jatkuvasti mieltymyksiäsi vastaaviksi.

Vaihe 3 – Matchaffinity: Yhteyden ottaminen mahdollisiin matcheihin

Jos joku tietty match-deitti herättää kiinnostuksesi, sinun on otettava huomioon, että sinun on oltava premium-jäsen, jotta voit lähettää henkilölle yksityisviestejä. Tsekkaa tämän maksullisen jäsenyyden saamiseksi alla oleva osio (tai video).
Voit käyttää erilaisia ominaisuuksia, kuten karusellia, hakusuodatinta tai tieteellistä Match.com-palvelua (kuvailemme näitä ominaisuuksia tarkemmin alla) profiilien löytämiseen ja yhteyden ottamiseen mahdollisiin matcheihin.

Match suomeksi käyttäminen on helppoa, hauskaa ja intuitiivista: haluaisitko kokeilla?

Tärkeimmät ominaisuudet

Jos et ole vielä vakuuttunut, Match.com antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla sivustoa ennen kuin maksat jäsenyydestä:

  • Valmistele profiilisi ja lataa kuva, jotta voit tutkia tarkemmin mahdollisten treffikumppanien potentiaalia
  • Valmistele profiilisi ja lataa kuva, jotta voit tutkia tarkemmin mahdollisten treffikumppanien potentiaalia
  • Saat ilmoituksia, kun muut jäsenet ovat kiinnostuneita sinusta – esimerkiksi silmäniskuja tai sähköposteja
  • Voit etsiä sinkkuja itse käyttämällä laajoja hakutoimintoja tai voit tsekata kuusi match-ehdotusta, joita suositellaan nimenomaan sinulle sen pohjalta, millaisesta kumppanista olet kiinnostunut
  • Deittailueksperttinä Match.comilla on paljon artikkeleita, jotka käsittelevät deittailuvinkkejä ja neuvoja, menestystarinoita ja paljon muuta: käy Match.comin blogissa, niin pysyt kärryillä uusimmista deittailutrendeistä!

Oletko kiinnostunut jostakusta? Kun kirjaudut Match.comiin, voit käyttää hyväksesi seuraavia ominaisuuksia:

  • Näet, kuka on lähettänyt sinulle sähköpostia tai iskenyt sinulle silmää ja voit vastata Match.comin sähköpostijärjestelmän kautta. Sinun ei tarvitse käyttää henkilökohtaista sähköpostiasi yhteydenpitoon, voit tehdä sen turvallisesti Match.comin alustalla
  • Voit tallentaa hakusi, jotta hakujen tekeminen on tulevaisuudessa helpompaa
  • Saat Match.comilta säännöllisiä sähköposteja, joissa on sinulle päivittäiset ehdotukset
  • Voit “iskeä silmää” ilmaistaksesi kiinnostuksesi – Match.com on yksi ainoista sivustoista, jotka antavat sinun lukea sähköpostisi omassa sähköpostissasi; henkilökohtaiseen sähköpostiisi lähetetään kopio viestistä, joka säilytetään myös Match.com-postilaatikossasi
  • Voit osallistua Match.comin sinkkutapahtumiin paikkakunnallasi. Se on loistava tapa tavata muita sinkkuja ja jutella useiden ihmisten kanssa samana iltana ilman, että täytyisi sitoutua treffeihin

Match.com Hinta

Jäsenyys Hinta Hinta per kk
1 Kuukausi 29.99€ 29.99€
3 Kuukautta 59.97€ 19.99€
6 Kuukautta 89.94€ 14.99€

Luotettavuus ja turvallisuus

Match.com on kansainvälisesti tunnustettu sivusto, joka on ansainnut tuhansien käyttäjien luottamuksen ympäri maailman.

Match.com tietää, että tietojen ja yksityisyyden turvallisuus on tärkeää, ja siksi se on ottanut käyttöön hyvin tiukkoja käytäntöjä niiden varmistamiseksi. Asiakaspalvelu on hyvää ja tehokasta ja tukee käyttäjiä.

Lisäksi käyttäjät voivat aina hakea apua laajasta Usein Kysytyt Kysymykset -osiosta, josta löytyvät vastaukset useimpiin kysymyksiin.

Match.com asiakaspalvelu

Sivusto tarjoaa ominaisuuden, joka on varsin harvinainen muilla treffisivustoilla: jos et ole täysin vakuuttunut, match.com antaa sinun kokeilla palvelua ennen kuin maksat jäsenyydestä.

Voit etsiä rajattomasti sinkkuja käyttämällä laajaa hakua tai haluamiasi hakusuodattimia. Sen jälkeen sinulle lähetetään ilmoituksia sinusta kiinnostuneista henkilöistä.

Match.com-profiilin poisto: miten poistat match.com-tilin?

Match.com-profiilin poisto on helppoa. Sinun on vain klikattava profiiliasi sivun oikeassa kulmassa. Jos klikkaat tilin asetuksia, näet kohdan “Tilin tila”.

Jos muokkaat tilisi tilaa, voit valita joko panna tilisi tauolle tai poistaa sen.

Zoosk kysyy sinulta, miksi lähdet. Voit valita useista vaihtoehdoista.

Kun olet selittänyt syysi, sinun on vain vahvistettava poisto vielä kerran, ja tilisi on poistettu.

Match.comin arvio: meidän mielipiteemme

Plussat Miinukset
Yksi Suomen suurimmista käyttäjäkunnista

Maailmanlaajuinen markkinajohtaja

Toimii älypuhelimella, hyvin toimiva sovellus sekä

Androidille, iOS:lle että Windows Phonelle

Automaattinen laskutus

Koska sivusto on maksullinen, jäsenet suhtautuvat deittailuun yleensä vakavammin

Match.com on ylpeä siitä, että on pannut alulle “satojatuhansia suhteita”, kuten sivustolla sanotaan. Tämä deittisivusto on osa Meeticiä, Euroopan suurinta deittialan yritystä.

Yritys on onnistunut menestymään, ja sillä on yksi alan parhaista onnistumisprosenteista. Se järjestää sinkkutapahtumia Helsingissä, jotta sinkut voivat tutustua toisiinsa.

Zoosk on onnistunut pääsemään numero ykköseksi deittailusovelluksellaan ja siitä on tullut yksi maailman sadasta parhaasta brändistä Facebookissa.

Numerot eivät valehtele, se on todellakin yksi vahvimmista deittisivustoista maailmassa vuonna 2018. Yli 33 miljoonalla profiililla ja toiminnalla 80 eri maassa Match deitti palkittiin parhaana deittailusovelluksena About.comin Reader’s Choice Awards -gaalassa vuonna 2011. Ja mekin olemme rakastaneet sitä!

Zoosk erottuu muista tavaramerkiksi muodostuneen yhteensovittamistyökalunsa ansiosta. Se on fiksu tapa deittailla ja tavata sinkkuja.

Match.com päivittää matchejasi jatkuvasti, jotta kokemuksesi vastaisi romanttisia toiveitasi!

Yksi Match.comin tärkeimpiä päämääriä on rohkaista sinkkuja olemaan sosiaalisia, ja siksi käyttäjille tarjotaan mahdollisuutta synkronoida profiilinsa muiden sosiaalisten verkostojen kanssa. Se on loistava tapa taata, että käyttäjät ovat todella oikeita ihmisiä.

Match.com on tunnettu ympäri maailmaa, sillä se toimii oikeasti! Tunnettavuutensa ansiosta se voi tarjota käyttäjilleen erittäin suuren jäsenmäärän, joten sen oikean löytäminen on helpompaa.

Oletko valmis aloittamaan Online Dating -seikkailusi?

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.