Skip navigation

#DeittailuKysymys: Mistä puhuisin naisten kanssa netissä?

Last Update : 14 tammikuun, 2019 by Tuulia

Monilla sinkkumiehillä on paljon epäilyksiä keskustelun aloittamisesta naisen kanssa verkossa.

Kysymykseen ei ole selkeää, kaikille toimivaa vastausta, mutta voimme ilman muuta antaa vinkkejä, jotka auttavat sinua kehittämään keskustelujasi naisten kanssa.

Oletko ujo? Tsekkaa vinkkimme!

Miten aloitat keskustelun deittisivustolla

Ensimmäinen ja tärkein neuvo on varmistaa, että olet lukenut naisen profiilin deittisivustolla.

Monet tekevät sen virheen, että katsovat vain naisen kuvaa ennen kuin aloittavat keskustelun. Silloin he menettävät mahdollisuuden saada tärkeää tietoa naisesta, josta ovat kiinnostuneet.

Sinkut käyttävät paljon aikaa profiilinsa luomiseen ja kirjaavat siihen tietoa, joka heidän mielestään kuvaa heitä parhaiten. Siksi on hyvin tärkeää, että syvennyt huolellisesti naisen kuvaukseen ja hänen kiinnostuksenkohteisiinsa.

Paras tapa aloittaa keskustelu on olla kohtelias ja osoittaa kiinnostuksesi naista kohtaan. Kiinnostuksen osoittaminen ei kuitenkaan riitä: sinun on osoitettava naiselle selvästi, mistä olet hänessä kiinnostunut, tarkemmin sanottuna: mihin hänessä kiinnitit huomiosi.
Yritä olla mahdollisimman rehellinen, se on aina paras alku.

Miten lähestyt naista verkossa

On paljon esimerkkejä ”parhaista keskustelunaloituksista verkossa”, mutta totuus on, että jos todella haluat saada naisen kanssa aikaan jotain merkityksellistä, viestiesi pitää olla merkityksellisiä ja henkilökohtaisia.

Kun olet selittänyt, miksi olet kiinnostunut naisesta, ja kertonut hänelle lyhyesti itsestäsi, on hyvä varmistaa, että asutte samassa kaupungissa. Silloin voitte keskustella kaupungin erilaisista kaupoista, tapahtumista tai harrastusmahdollisuuksista.

Jutun juju?

Jos asutte samassa kaupungissa, tiedätte jo, että teitä yhdistää jokin. Kun keskustelette suosikkiravintoloistanne tai edessä olevista hauskoista tapahtumista, nainen saa lisäksi tietoa siitä, millaisista asioista sinä pidät.

Loppupäätelmä?

Paras tapa aloittaa keskustelu on kiinnittää jonkun huomio ja alkaa puhua yhteisistä kiinnostuksenkohteistanne samalla, kun tutustutte toisiinne.

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.