Skip navigation

Ensitreffit: huumorintaju, jolla murtaa jäätä!

Last Update : 28 syyskuun, 2017

Etkö ole koskaan huomannut, miten hyvältä tuntuu, kun naurat vedet silmissä? Me olemme. Kaikki rakastavat hyvää vitsiä! Vaikka emme välttämättä koskaan muista niitä… Mikä on sääli! Koska ne ovat hyvä tapa murtaa jäätä treffien aikana. Tässä on meidän tämän viikon artikkelimme aihe: saa kumppanisi nauramaan! Miksi se toimii niin hyvin? Miten teet sen? Tarjoamme kaikki kaupan temput…

Valitettavasti emme ole kaikki syntyperäisiä koomikoita… Humoristisena oleminen ja ystävien naurattaminen ei ole aina niin helppoa. Onko siihen salaisuus? Haluaisimme kaikki olla se henkilö, jolla on synnynnäinen huumorintaju, ja olla SE joka rauhoittaa muita.

Koska hauskuus on itsessään taito! Se millä todella on merkitystä, on osata näyttää huumorintajusi. Käyttäen oikean sävyä tai tekniikkaa on jäänmurtaja…olematta mauton tai menemällä arkaluonteisiin aiheisiin (tosin, vähäisellä mustalla huumorilla pääsee pitkälle). Jotta, et laittaisi jalkaa suuhusi, kun vahingossa loukkaat deittiäsi, olemme laatineet muutamia ideoita, jotka voit vetää hatusta tilaisuuden tullen!

Esimerkiksi, on parempi aloittaa keskustelu ”Oletko kuullut kolmesta kissanpennusta vodkabaarissa?” kuin ”Oletko koskaan ajatellut työskenteleväsi ydinvoimalassa?”. ”Miksi?”, ”Koska olet pommi!” Okei, se kaikki riippuu asiayhteydestä…mutta oikeasti…

Useimpiin treffeihin liittyy baarit, ravintolat tai kahvilat – paikat, jotka sopivat hyvin hauskojen havaintojen tekemiseen. Tarjoilija, ateria, smoothiesi jne. voivat aivan yhtä todennäköisesti tarjota huumorintajuisia hetkiä, joilla murtaa jäätä. Älä kuitenkaan ole mauton (ideana on olla hilpeä ei raskas).

Paras tapa rentoutua ensitreffien aikana, varsinkin jos et ole syntyperäinen koomikko, on pilailla omalla kustannuksella. Se on viehättävää, kunhan et mene liian pitkälle, ja ennen kaikkea, se on positiivinen piirre: jos voit nauraa itsellesi, osoitat että olet tyytyväinen itseesi, sinulla on itseluottamusta etkä ole mahtaileva henkilö. Pilailemalla omalla kustannuksella saa deittisi rentoutumaan – ja se on juuri se mitä he hakevat!

Nauru on tarttuvaa, siksi meidän mielestämme se on hyvä tapa saada treffit onnistumaan. Mikä ikinä huumorintajusi on, pidä se kevyenä ja yksinkertaisena, mutta älä epäröi saada deittiäsi hymyilemään, koska ei ole mitään parempaa kuin jakaa naurua, kun opitte tuntemaan toisianne paremmin.

Nauru on suuri stressin lievittäjä… Ja se ei ole vitsi!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.