Skip navigation

Deittisovellus suojelee sinkkuja huijareilta

Last Update : 24 huhtikuun, 2017

Internetissä on koittanut romanssin toinen aikakausi.

Sinkut ympäri maan luottavat deittisivustoihin ja sovelluksiin saadakseen yhteyden toisiinsa, tavatakseen jonkun itselleen erityisen tai saadakseen aluilleen romanssin tai rakkaustarinan vain muutamalla napsautuksella.

Kaikissa tapauksissa käyttäjien yksityisyys ja turvallisuus on edelleen yksi suurimmista huolenaiheista.

Kuinka tärkeää on käyttää luotettavaa deittisivustoa kumppanin etsimiseen

Kymmenet alustat lupaavat löytää sielunkumppanin tai rentoa seuraa turvallisella tavalla riippuen siitä, mitä henkilö etsii.

Useimmat deittipalvelut etsivät ns. rakkaushuijareita käyttäen uusinta teknologiaa, mutta on silti mahdollista rakastua henkilöön, joka ei ole täysin rehellinen profiilissaan.

Verkkotreffit voivat sujua myönteisellä tavalla, jos osaa valita harkiten oikean deittisivuston, jolla on hyvä maine ja monta tyytyväistä käyttäjää.

Taustatutkimuksen tekeminen on ehdotonta, kun jonkun tapaa verkossa. Jotkin ihmiset hakevat uutta tuttavuuttaan Googlessa tai sosiaalisessa mediassa vahvistaakseen, että henkilö on todella kuka väittää.

Uusi sovellus, joka tutkii käyttäjien rikollisia taustoja

Tässä vaiheessa uusi deittisovellus Gatsby tulee peliin.

Palvelu on minkä tahansa deittialustan tavoin suunniteltu tuomaan yhteen käyttäjiä, jotka ovat valmiina romanssiin ja hakevat aktiivisesti kumppania.

Suurin ero on kuitenkin se, että sinkut tietävät rikollistaustojen tutkimisen ansiosta, onko verkossa tavattu heila luotettava vai ei.

Deittisovellus hakee henkilöä yleisön nähtävillä olevista tietokannoista, kuten seksuaalirikosrekistereistä tai muita rikosrekistereistä.

Tavoitteena on varmistaa, ettei kumppaniaan hakevan henkilön tarvitse jäädä yksin särkyneen sydämen tai tyhjän lompakon kanssa haitallisen suhteen seurauksena.

Jos haluat tavata rehellisiä ja salailemattomia sinkkuja verkossa turvallisessa ympäristössä, älä epäröi tutustua listaan suosittelemistamme deittisivustoista todellista seuranhakua varten!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.