Skip navigation

Deittailu jouluna: Selviytymisopas sinkuille

Last Update : 6 elokuun, 2018

Juhlapyhät ovat nurkan takana.

Jos olet sinkku tai toipumassa erosta, saatat tarvita ylimääräistä voimaa selviytyäksesi tästä sinkuille usein rankasta ajasta.

Sinkkujoulu voi olla todellista taistelua: näet pariskuntien pitävän toisiaan kädestä kiinni joka puolella, luvassa on taas sukulaisten kysymyksiä rakkauselämästäsi… Bridget Jones kuvasi tämän ajan täydellisesti!

Älä huoli, olemme koostaneet joulun selvitytymisoppaan sinkuille!

Joulun selviytymisopas sinkuille

Sinkkuna olemisessa on joulunakin mahtavia etuja, ja tämän ymmärrettyämme on hyvä tutustua perussääntöihin, jotka kannattaa pitää mielessään onnettomien juhlapyhien välttämiseksi.

  • Löydä tekemistä ja nauti sinkkuelämästäsi

Monet sinkut pitävät joulua kaameana aikana olla yksin. Suurin osa unohtaa kuitenkin, että maailmassa on monia muitakin sinkkuja, jotka tahtovat tutustua toisiin sinkkuihin, erityisesti jouluna.
Neuvomme?

Ota ilo irti!

Parhaat deittisivustot netissä ovat hyvä paikka sinkkujen tapaamiseen! Ja joulu on mitä parhainta aikaa nettideittailun aloittamiseen!

Voit aloittaa keskustelun kiinnostavien henkilöiden kanssa, ja voit jopa käydä kahvilla tai treffeillä… mahdollisuudet ovat rajattomat, ja joulun pyhinä netin deittisivustoilla käy melkoinen kuhina.

Suosittelemme myös etsimään tekemistä. Joulun aikaan on tavallisesti paljon aktiviteettia tarjolla: näyttelyitä, joulutoreja ja -markkinoita, mitä mieleesi juolahtaakaan… pidä itsesi liikkeellä! Sitä paitsi, mitä enemmän tekemistä keksit, sitä suuremmat mahdollisuutesi ovat törmätä johonkuhun, joka on samassa tilanteessa!

  • Keskity siihen, mitä todella haluat ja vietä joulu rakkaimpiesi seurassa

Kuten sanottua, yksi suurimmista eduista joulusinkkuna olemisessa on ettei sinun todella tarvitse mennä paikkoihin, joihin et halua. Voit sen sijaan vain keskittyä itseesi, asioihin, joita haluat tehdä, ja ihmisiin joita rakastat ja joiden lähellä haluat olla.

Siksi sinun tulisi ottaa ilo irti sinkkuelämästäsi. Älä tyydy kompromisseihin, joista et oikeasti pidä.

Nauti joulusta omalla tavallasi!

  • Joulu: sosiaalisuuden ja itsensä hemmottelun aikaa

Jouluna ja etenkin sen alla kaduilla vallitsee väenpaljous, mutta myös erityinen tunnelma. Tämä on hyvää aikaa tavata ihmisiä, mennä kahvilaan kirjan kanssa ja päätyä juttelemaan tuntemattoman kanssa kirjallisuudesta…

Joulu on tarkoitettu nostattamaan tunnelmaa ja saada meidät tekemään asioita, joita emme muina aikoina tekisi. Neuvomme on: ole niin sosiaalinen kuin mahdollista.

Haasta itsesi ja yritä puhua tuntemattomille kadulla, baarissa, ravintolassa, kirjastossa, elokuvissa, jne.

Joulusinkkuna oleminen voi olla todella hienoa!

Hyvää joulua!

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.