Skip navigation

2 todistettua tapaa, joilla naiset onnistuvat nettideittailussa: nettideittailuvinkkejä Zooskilta

Last Update : 13 syyskuun, 2018 by Tuulia

Zoosk on yksi maailman suosituimmista nettideittisivustoista. Vuosien aikana sivusto on oppinut paljon käyttäjiltään, valtavalta sinkkuyhteisöltä.

Leidit: olette sitten uusia nettideittailijoita tai konkareita, suosittelemme lukemaan seuraavat 3 todistettua tapaa, joilla onnistut nettideittailuseikkailussasi.

Tsekkaa arviomme Match.com!

Zoosk vastaa kysymyksiin nettideittailusta

1. Mitä minun kannattaa odottaa nettideittailulta?

Ensinnäkin odotuksissa kannattaa olla realistinen. Vaikka nettideittailu on loistava väline samanhenkisten sinkkujen tapaamiseen ja algoritmit ovat nykyään äärimmäisen tehokkaita, deittisivustot eivät pysty taikatemppuihin.

Zooskin mukaan “naispuoliset deittailijat saavat vastauksen ensimmäiseen viestiinsä 2,5 kertaa todennäköisemmin kuin miehet”. Mikä mahdollisuus!

Varmista, että tiedät tarkalleen, mitä haluat, ennen kuin aloitat nettideittailun, sillä odotuksiesi tulisi käydä selväksi myös profiilistasi.

Kun tiedät, millaista ihmistä, suhdetta ja kokemusta etsit, sinun kannattaa käyttää kaikkia mahdollisia keinoja (toisin sanoen deittailusivustojen tarjoamia työkaluja, kuten viestejä ja hakutoimintoja) saadaksesi mahdollisimman paljon huomiota mahdollisilta matcheilta.

Mutta miten pystyn erottautumaan?

Heittäydy keskusteluihin äläkä epäröi ottaa itse yhteyttä matchiisi!

2. Miten valitsen minulle sopivimman deittisivuston?

Tämän tulee epäilemättä olla ensimmäinen kysymys, jonka esität itsellesi. Deittisivustoja on paljon, ja vaikka saattaa tuntua siltä, että halvin tai jopa ilmainen sivusto on paras paikka aloittaa, itse asiassa saatat tehdä siinä suuren virheen.

Deittisivustot tarjoavat eri asioita eri ihmisille: on olemassa sivustoja, jotka ovat erikoistuneet pitkiin suhteisiin, kevyisiin suhteisiin, seniorideittailuun, koulutettuihin sinkkuihin, sijainnin perusteella syntyviin matcheihin jne.
On hyvin tärkeää lukea suosituimpien sivustojen eri ominaisuuksista, niin että voit valita juuri sinulle sopivimman.

Tsekkaa Suomen parhaiden deittisivustojen arviot!

Kun etsit hyvää deittisivustoa, sinun kannattaa tarkistaa jäsenyyden hinta, viesti- ja hakutoiminnot sekä sivuston yleinen luotettavuus (eli varmistaa, että sivusto on huijareista vapaa vyöhyke ja aktiivisten käyttäjien eläväinen yhteisö).

Ilmaisten deittisivustojen välttäminen tarkoittaa, että vältyt myös turhautumiselta romantiikassa.

Aloita deittailu tänään! Sinulla on kaikki mitä tarvitset!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.