Skip navigation

3 helppoa temppua, joilla nouset verkkodeittailumaailman huipulle

Last Update : 6 elokuun, 2018

Uusi vuosi, uudet tavoitteet ja uusia tilaisuuksia rakastua!

Verkkodeittailun kiireisin kausi on juuri alkanut! Uusivuosi on jo useamman vuoden peräkkäin laittanut aluilleen internetrakkausalan aktiivisimman kauden.

Vuoden ensimmäinen sunnuntai, jota Match.com kutsuu myös deittailusunnuntaiksi tai deittailun Super Bowliksi, on päivä, jolloin sinkut rekisteröityvät ja käyttävät deittailusivustoja ja -sovelluksia kaikista eniten.

Jos et ehtinyt olla mukana viime sunnuntain deittailun Super Bowlissa, ei huolta. Voit yhä nousta deittailumaailman huipulle ja saada treffit! Kisa jatkuu yhä!

Alla on kolme temppua, jotka parantavat deittailuprofiiliasi ja vetävät puoleensa enemmän sinkkuja ennen vuoden romanttisimman kauden päättymistä!

1. Tee vaikutus kuvillasi, ja vältä selfieitä!

Ensimmäinen asia, johon käytännössä kaikki seuranhakijat kiinnittävät huomiota deittailualustalle liittyessään, on muiden käyttäjien profiilikuva.

Kilpailu alkaa tästä. Erotut eduksesi omaperäisillä kuvilla, joista päätellen yhteisestä elämästä kanssasi voi tulla seikkailullista.

Älä laita huulia törölle selfieissä tai imitoi huippumalleja. Käytä mieluummin kuvia, joista muut näkevät sinut aidosti! Näytä hauska, mukava ja seikkailullinen puolesi!

2. Käytä hetki esittelyysi.

Kun olet herättänyt muiden sinkkujen huomion kuvillasi, on varmistettava, että he näkevät (vakoillen?) muut olennaiset tiedot sinusta.

Olennaisella tarkoitamme jotain tiettyä mielenkiintoista asiaa, jonka perusteella te voitte olla täydellinen pari!

Miten se onnistuu? Kirjoita itsestäsi viihdyttävästi.

Sinun ei tarvitse heti paljastaa kaikkia mielenkiintoisia asioita elämästäsi, mutta pyri kirjoittamaan houkuttelevalla tavalla.

Tykkäätkö soittaa rumpuja? Onko benjihyppy elämäsi suurin intohimo? Tykkäätkö ”piirtää” muiden iholle (koska olet uskomaton tatuoija)? On aika kertoa itsestäsi!

Paras tapa kertoa itsestään on yksinkertaisesti ja hauskasti.

Menettelevällä deittailuprofiilin kuvauksella saatat saada muutamia yhteydenottoja, mutta erinomaisella sellaisella voit saada elämänkumppanin!

3. Ole valikoiva, mutta älä vaikeasti valloitettava!

Usein sinkkuna pysytään omasta tahdosta!

Saatat olla sinkku sen vuoksi, että etsit itsellesi jotakuta täydellisesti sopivaa.

Voit olla valikoiva seuranhaussasi ja luoda mielenkiintoa, mutta älä leiki vaikeasti valloitettavaa, sillä joku erityinen saattaa mennä sinulta sivu suun!

Pidä mielessäsi, että verkossa tapaamasi henkilö luultavasti puhuu useiden sinkkujen kanssa samaan aikaan, joten pelaa korttisi oikein ja voita kilpailijasi!

Deittailusivustoilla jokainen hetki on tärkeä. ”Vastaan hänelle myöhemmin, jotta hänen kiinnostuksensa ehtii kasvaa” -taktiikka ei aina toimi. Saatat hyvinkin luovuttaa löytämäsi henkilön jollekulle muulle!

Tarkoituksena on löytää seuraa, joten laita kaikki peliin!

Edellämainitut niksit auttavat sinua hallitsemaan verkkodeittailun maailmaa ammattilaisen tavoin, riippumatta siitä, onko sinulla aiempaa kokemusta vai etsitkö jotakuta erityistä verkossa ensi kertaa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.