Skip navigation

Ruuanlaittokurssi jolla löytää Rakkaus: Paras Reseptimme

Last Update : 28 syyskuun, 2017

Rakkaus tulee kohdalle, kun vähiten odotat sitä. Sinkkuna, nämä sanat usein kaikuvat päässämme, mutta herättävät kysymyksiä ”missä?”, ”milloin?”, ”miten?”. On monia tapoja tavata joku tosielämässä, mutta onko toivo siitä, että törmää johonkuhun pesulalla tai treenien aikana, oikea tapa toimia?

Ei! Meidän on kohdattava se: jos olet motivoitunut ja tiedät mitä haluat, niin ei ole mitään vikaa siinä, että antaa kohtalolle auttavaa kättä. Tutkimalla eri vaihtoehtoja, kuten deittisivustoja, pikatreffejä ja sinkkujen lomia, olemme keksineet alkuperäisen idean: ruokaa ja hauskanpitoa. Mistä oikein on kyse ja miksi sinkut pitävät siitä niin paljon?

Useimmat ihmiset nauttivat hyvästä ruuasta…Ja aterian jakaminen on varmasti yksi elämän nautintoja. No, miksi ei kerätä ryhmä sinkkuja yhteen valmistamaan ja jakamaan ateria? On olemassa monia tapoja, joilla ruoka- ja romanttiset kohtaamiset voidaan järjestää. Yksi on ruoanlaittokurssi sinkuille. Pienryhmät työskentelevät pareittain, jossa yksi henkilö valmistelee pääruuan ja toinen jälkiruuan, ja samalla heillä on mahdollisuus jakaa ruuanlaitonrakkautta – tai tosiaan mitä tahansa muuta! Älä välitä, jos ruoanlaitto ei ole sinun mieleen, koska ideana on myös tuoda yhteen ihmisiä, joilla on yhteiset mielenkiinnot.

Voit myös ilmoittautua ’sinkkujen’ aterioille, ja jakaa pöytä tuntemattomien ihmisten kanssa. Sen sijaan, että syöt yksin kotona, voit yhdistää hyvän ravintolan ilon mahdollisen romanttisen kohtaamisen kanssa. Mitä nämä deittisivustot tarjoavat on yksinkertaista: ilmoittaudut varaamalla paikan illalliselle, osallistujat sitten valitaan (yleensä noin 6), sinä ilmestyt paikalle ja maksat ainoastaan oman ateriasi!

Rakastamme tätä ajatusta, koska ihmisten tapaaminen, joilla on yhteinen mielenkiinto, luo paremmat mahdollisuudet onnistumiselle. Näin tulet varmasti löytämään oikean romanttisen ’reseptin’!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.