Skip navigation

Sinkun positiivinen mielentila

Last Update : 28 syyskuun, 2017

2016 on todellakin jo aluillaan. Olemme kaikki tehneet Uudenvuodenlupauksemme, jotka aiomme pitää. Miksi et tekisi myös lupaukset, jotka koskevat rakkauselämääsi. Tässä ovat parhaat ideat sinkuille, joilla löytää rakkaus tänä vuonna.

Päätä mitä se on, mitä haluat

Pidä se selvänä, mitä etsit, jos haluat pitkäaikaisen parisuhteen, varmista, että teet sen selväksi, ja jos et halua pitkäaikaista parisuhdetta, varmista, että teet sen selväksi jo alusta lähtien. Jos huumorintaju on sinulle tärkeää ja edellinen deittisi ei saanut sinua nauramaan, älä mene toisille treffeille.

Hymyile ja tervehdi useammin

Tervehtimällä useampia ihmisiä ja hymyilemällä, teet itsestäsi lähestyttävämmän. Jos pelkäät hylkäämistä, ja sinusta on vaikea puhua ihmisille, joihin tunnet vetoa, tervehtiminen useammin on hyvää harjoitusta ja lisää sietokykyäsi hylkäämiselle.

Ole positiivinen

Vältä ajattelemasta negatiivisesti romantiikasta ja yleisesti rakkauselämästäsi. Jos sinulla on negatiiviset näkymät rakkaudesta, se välittyy eteenpäin ja sinulla ei tule olemaan paljon menestystä rakkautta etsiessäsi.

Aseta tavoitteita

Tee suunnitelma siitä, mitä haluat ja milloin haluat sen. Tee tavoitteistasi mitattavia, esimerkiksi: kirjoita kolmelle ihmiselle viikossa tai päivitä profiilisi kuukausittain.

Sano ”Kyllä”

Avaa itsellesi uusia mahdollisuuksia, sanomalla kyllä asioihin, joita et ole tehnyt ennen tai jopa yksinkertaisiin asioihin, kuten kävelylle meno ystävän kanssa. Kuka tietää, kenet saatat tavata? Mitä enemmän teet ja mitä enemmän laitat itsesi esille, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on tavata se oikea. Miksi et aloittaisi sanomalla ”kyllä” verkkodeittailulle?

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.