Skip navigation

Paranna rakkauden kemiaa suhteessasi

Last Update : 16 lokakuun, 2017

Rakkaudesta on luotu uskomattoman ihannoitu kuva yhteiskunnassamme. Kaikkien pitäisi löytää sielunkumppaninsa, nuori, nätti, kaunis, fiksu, hauska, kykenevä, jne. Lista jatkuu loputtomiin…

Samalla pitäisi luoda upea romanttinen tarina, jossa molemmat tuntevat rakkautta samanaikaisesti, yhtä suurella intensiteetillä.

Mitä jos purkaisimme tätä rakkauden romanttista visiota ja toisimme tilalle realistisemman skenaarion: kemian. Sitä todella tarvitaan suhteessa. Rakkaus ja romantiikka kasvavat ajan myötä ja kehittyvät… mutta mitä jos kemia tuntuu katoavan?

#Kuuntelemisen ja jakamisen taito

Siksi suosittelemme kuuntelemista ja jakamista välillänne olevan kemian parantamiseksi. On tärkeää kuunnella kumppania, se luo vahvemman siteen välillenne.

Varmista, että molemmat jaatte toisillenne päivänne tapahtumat, ajatuksenne, tunteenne, huolenne, intohimonne.

#Omista aikaa teille molemmille

Kaikki me tiedämme, miten kiireinen moderni yhteiskunta voi olla: siksi mekin olemme aina niin kiireisiä. Joskus on vaikea omistaa aikaa vain teille kahdelle juhlien, työn, urheilun, harrastusten, velvollisuuksien, koiran kävelyttämisen lomassa…

Kemia kuitenkin perustuu läheisyyteen, ja jos tahdot kehittää tätä, suosittelemme vahvasti järjestämään aikaa, joka on vain teille kahdelle. Kuten Bill Withers tapasi sanoa: “me kaksi, me onnistumme, jos yritämme”.

Voitte viettää aikaa yhdessä missä tahansa: laiska iltapäivä sohvalla, kahdestaan drinkeillä… yrittäkää ja onnistukaa!

#Tehkää asioita yhdessä

Edelliseen suositukseen vahvasti liittyen… asioiden tekeminen yhdessä kokkailusta tai pelaamisesta mihin tahansa muuhun on yksi voimakkaimmista tavoista vahvemman keskinäisen siteen luomiseksi ja kemianne parantamiseksi.

Vain mielikuvituksesi on rajana tekemistä keksittäessä… mutta kun teette jotakin, jossa voitte olla keskenänne ja tuntea tunteita yhdessä… silloin olette oikealle tiellä!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.