Skip navigation

Ystävänpäivän ideoita: Ystävällisyys on kaikista viehättävin ominaisuus EliteSinglen tutkimuksen mukaan

Last Update : 12 helmikuun, 2018

Ystävänpäivä lähestyy. Tämä on hyvä aika treffeille, romanttisille illoille ja huomaavaisille lahjoille.

Jos sinä, kuten monet muut sinkut, olet miettinyt, että tänä ystävänpäivänä haluaisit vihdoin mennä treffeille ja löytää sen oikean, haluamme kannustaa sinua kertomalla EliteSinglen viime vuonna tekemän tutkimuksen mielenkiintoisista tuloksista.

Suunnitteletko treffejä ystävänpäivänä ja haluat saada niistä kaiken irti? Silloin aseesi on ystävällisyys.

Täydellinen ystävänpäivä sen oikean kanssa

Ystävällisyys on nimenomaan “kaikista tärkein ominaisuus, jota sinkut etsivät pitkäaikaisessa kumppanissa” EliteSinglen tutkimuksen mukaan. Tähän tutkimukseen osallistui yli 490 000 EliteSinglen käyttäjää.

Miten voit rakastua olemalla ystävällinen?

Ystävänpäivä on täydellinen päivä juhlia rakkautta, toisen kunnioittamista ja ystävällisyyttä. Jos olet onnekas ja alkanut juttelemaan mielenkiintoisen henkilön kanssa ja päättänyt, että helmikuun 14. päivänä tapaatte vihdoin ja katsotte onko teidän välillä kemiaa, sinun on hyvä tietää, että tutkimuksen mukaan 81 % naisista ja 62 % miehistä “kokevat ystävällisyyden erittäin tärkeäksi ominaisuudeksi seurustelukumppanissa”, jopa enemmän kuin seksuaalinen vetovoima, yhteys ja moraalit

Top 3 ominaisuutta täydellisessä ystävänpäivän treffikumppanissa

Tutkimus menee pidemmälle ja antaa uutta tietoa siitä, mitkä ovat sinkkujen mielestä tärkeimpiä ominaisuuksia seurustelussa ja täydellisen seurustelukumppanin valitsemisessa.

  1. Ystävällisyys
  2. Henkinen yhteys
  3. Seksuaalinen yhteensopivuus

Jos onnistut näillä kolmella osa-alueella, tulee sinun treffisi olemaan menestys!

Salama Marine, EliteSinglen oma ihmissuhdepsykologi, toteaa tutkimuksessa, että “ystävällisyys ja jalomielisyys ovat tieteellisesti todistettu olevan kaksi tärkeintä asiaa kestävässä parisuhteessa.

Ystävällisyys ei tarkoita jatkuvaa onnellisuuden teeskentelyä vaan kumppanin huomioon ottamista. Tämä on niin positiivisten kuin negatiivisten tunteiden huomaavaista ilmaisemista.“

Ystävänpäivä lähestyy ja nyt sinulla on oikeat eväät pitkäkestoisen parisuhteen aloittamiseen sen oikean kanssa.

Ystävällisyys varastaa sydämen!

Voit järjestää monenlaista romanttista ohjelmaa kumppanisi kanssa ystävänpäivänä, kuten romanttisen illallisen, romanttisia urheiluaktiviteetteja ja jopa ihania viikonloppumatkoja!

Tämä voi olla sinun vuotesi juhlia ystävänpäivää. Sinun tarvitsee ainoastaan alkaa suunnitella ja tehdä vaikutus treffikumppaniisi osoittamalla ystävällisyytesi ja rakkautesi!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.