Skip navigation

Be2 Arvio

Last Update : 3 toukokuun, 2024 by Tuulia

Sen jälkeen, kun deittisivusto Be2 tuli markkinoille vuonna 2004, siitä on tullut luottosivusto tuhansille sinkuille ympäri maailman, ja tällä hetkellä se on nopeimmin kasvava deittisivusto myös Suomessa.

Enemmän kuin 30 miljoonaa sinkkua ympäri maailman luottaa Be2:n palveluihin, ja se on maailman johtava kumppaninhakusivusto.

Syy siihen, että se on niin valtavan suosittu, on että se yhdistää sinkkuja samankaltaisuuden perusteella. Be2:n tärkeimmät ominaisuudet ovat sen tarkka persoonallisuustesti sekä erittäin tehokas algoritmi.

Vaikka jotkut ovat sitä mieltä, että vastakohdat viehättävät, Be2 uskoo, että yhteensopivat persoonallisuudet ovat avain onneen oikean kumppanin löytämisessä.

Sivuston tunnettu matching-järjestelmä perustuu persoonallisuuden tutkijoiden työhön ja laadukkaisiin psykologisiin tutkimuksiin. Jos etsit samanhenkisiä sinkkuja, Be2 on ehdottomasti sinua varten. Tältä sivulta löydät kattavan arvion Be2:sta, ja sen avulla voit päättää, sopiiko tämä vallankumouksellinen deittisivusto sinulle.

Ala tutustua sinkkuihin saman tien!

Be2: Miten se toimii?

Be2-deittisivustolle kirjautuminen

Be2-sivustolle kirjautuminen on melko nopeaa ja ennen kaikkea täysin ilmaista! Sinun on määriteltävä sukupuolesi sekä hakemiesi käyttäjien sukupuoli. Sinun on myös syötettävä sähköpostiosoite ja salasana. Varmista, että käytät osoitetta, johon sinulla on pääsy, sillä sinulle lähetetään sähköpostiin ilmoituksia sekä vahvistusviesti, jolla aktivoit tilisi.

Kun olet aktivoinut tilisi, voit kirjautua sivustolle käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi.

Be2-persoonallisuustesti

Heti alkuun sinua pyydetään täyttämään 15 minuutin deittikysely, jossa määrittelet, mitä etsit kumppanissa ja miten kuvailet itseäsi.

Muihin deittisivustoihin verrattuna tämä kysely on melko nopea ja helppo täyttää. Nyt on oikea hetki kertoa ihannesuhteestasi, niin että alustan algoritmi voi alkaa lähettää sinulle kumppaniehdotuksia.

Persoonallisuustestissä on kysymyksiä siitä, millainen ihminen olet ja millaista sinkkua etsit, kuinka käyttäydyt suhteen alussa, miten näet rakkauden ja romantiikan, jne.

Näet oikeassa yläkulmassa prosenttiluvun: se kertoo, miten suuren osan persoonallisuustestistä olet täyttänyt. Muista, että jos et halua täyttää koko testiä kerralla, voit aina palata siihen myöhemmin.

Kuten jo mainittukin, vastauksillasi on suuri vaikutus siihen, millaisia matcheja saat, sillä algoritmi alkaa etsiä samanhenkisiä sinkkuja näiden vastausten perusteella.

Kun olet täyttänyt 80 % Be2-persoonallisuustestistä, sinun on syötettävä joitakin tietoja itsestäsi, jotta voit alkaa luoda deittiprofiiliasi:

Be2 on hiljattain lisännyt valikoimaansa uuden viestiominaisuuden, jonka voit aktivoida tällä sivulla. Virallisen verkkosivun mukaan henkilökohtainen Be2-viestipalvelu auttaa käyttäjiä säästämään aikaa ja parantamaan onnistumislukemiaan: ominaisuus varmistaa suuremman vierailulukeman profiilissasi, koska mahdolliset matchisi saavat päivittäin ilmoituksia toiminnastasi sivulla.

Be2-deittiprofiili

Seuraavassa vaiheessa alat rakentaa deittiprofiiliasi.

Aivan ensimmäiseksi sinua pyydetään lataamaan kuva (tai useita kuvia). Voit valita, haluatko kaikkien käyttäjien näkevän kuvasi.
Be2:lla on erittäin hyödyllinen opas, joka auttaa sinua tekemään Be2-deittiprofiilisi:

Valitse esittelyviestisi

Be2:n mukaan haastavan kysymyksen lähettäminen muille käyttäjille parantaa saamiesi viestien laatua. Siksi Be2 ehdottaa sinulle useita vaihtoehtoja, joista voit valita.

Kun olet viimeistellyt tämän vaiheen, voit alkaa etsiä potentiaalisia kumppaneita suodattamalla hakuasi haluamillasi hakuehdoilla.

Jos haluat ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin ja nähdä heidän kuvansa, sinun on kuitenkin tilattava jokin useista Premium-vaihtoehdoista, joita sivusto tarjoaa.

Millaisia Be2-sinkut ovat?

Be2:ssa löydät kypsiä ja vanhempia sinkkuja, jotka etsivät vakavaa suhdetta.

Monet sinkut haluavat kuitenkin myös olla osa dynaamista yhteisöä, tavata uusia ihmisiä ja aloittaa uusia ystävyyksiä.

Be2 on onnistunut luomaan loistavan, vahvan ja lämminhenkisen sinkkuyhteisön Suomessa: uusien ja kiinnostavien ihmisten tapaaminen on helppoa ja jännittävää.

Be2:n mukaan se on onnistunut pääsemään 41 %:n onnistumislukemaan menestyksekkäiden rakkaustarinoiden luomisessa, mikä on todellakin lupaava numero!

Jos etsit vakavaa suhdetta ja haluat tavata paikallisia sinkkuja, tutustu Be2-yhteisöön! Aloita deittailu heti!

Kokeile Be2-sivustoa tänään!

Be2 – Mikä tekee siitä erilaisen?

  • Samankaltaisuuteen perustuva matchmaking-järjestelmä: yksi tämän deittisivuston tehokkaimmista ominaisuuksista on sen loistava yhteensopivuustesti, joka analysoi psykologisia, sosiologisia ja persoonallisuuteen liittyviä aspekteja. Tuloksia käytetään erittäin yhteensopivien matchien luomiseen.
  • Taatut kontaktit: kaikki deittisivustot lupaavat saattaa sinut yhteen satojen sinkkujen kanssa omalta asuinalueeltasi. Be2 toimii eri tavalla ja takaa tilaajilleen (käyttäjille, joilla on Premium-tili) vähintään 10 matchia, ja tämä lupaus todella pitää! Sen sijaan että keskittyisi määrään, Be2 haluaa lähettää käyttäjilleen laadukkaita profiileja.
  • Ole yhteydessä sinkkuihin mistä tahansa käyttämällä Be2-sovellusta: Be2-yhteisössä löydät ensin sinkut omalta alueeltasi, mutta voit laajentaa hakuasi koko Suomen alueelle. Portaali toimii myös muissa maissa, joten voit tavata sinkkumiehiä ja sinkkunaisia mistä tahansa maailman kolkasta. Be2:lla on versio myös mobiililaitteille. Niinpä voit flirttailla kotisi ulkopuolella ja jopa matkustaessasi. Liikkeellä deittailu ei ole ikinä ollut näin hauskaa!

Be2 Hinnat

Jäsenyys Hinta Hinta per kk
1 Kuukausi 59.90€ 59.90€
3 Kuukautta 119.70€ 39.90€
6 Kuukautta 179.40€ 29.90€

Tärkeimmät ominaisuudet

Ilmainen versio sisältää paljon ominaisuuksia, joilla voit viihdyttää itseäsi ja jotka auttavat sinua nettideittailumatkallasi, kuten persoonallisuustesti, omaan persoonallisuuteesi perustuvat hakuominaisuudet, blogi, jossa on deittailuneuvoja, ja lista käyttäjistä, jotka ovat yhteensopivia kanssasi.

Löydät myös kiinnostavan kyselytyökalun, jossa on valmiiksi suunniteltuja kysymyksiä, joita haluat ehkä kysellä muilta käyttäjiltä keskustelun aloittaessasi.

Lisäksi Premium-jäsenet voivat:

  • Ladata ja katsella hyvälaatuisia kuvia
  • Lähettää ja vastaanottaa niin paljon viestejä kuin haluavat
  • Katsoa, kuka käy heidän profiilissaan
  • Nauttia Premium-takuusta, joka lupaa saattaa heidät yhteen vähintään 10 potentiaalisen kumppanin kanssa

Be2-sivuston perustoiminnot, kuten rekisteröityminen ja ensimmäinen kontakti jäseniin, ovat ilmaisia. Premium-jäsenyys tarjoaa useita toimintoja, kuten mahdollisuuden lähettää kyselyn sivuston kiinnostaville henkilöille, jotta voisit tutustua heihin paremmin samalla, kun lähestyt heitä ensimmäisen kerran varsin omaperäisellä ja epämuodollisella tavalla.

« Ota ensimmäinen askel » -toiminto tarjoaa mahdollisuuden näyttää toiselle sinkulle, että olet kiinnostunut hänestä. Se toimii myös perinteisenä, yksinkertaisena ja tehokkaana hakukoneena.
Voit myös käyttää « viettelyopasta », joka opettaa sinulle viettelyn taidon ja antaa vinkkejä asioista, joita kannattaa välttää.

Luotettavuus ja turvallisuus

Be2 on täysin turvallinen deittisivusto: tietosi on kryptattu yksityisyytesi varmistamiseksi.

Kaikki profiilit käydään läpi ennen kuin niiden julkaisu sallitaan. Se on loistava systeemi, joka varmistaa profiilien laadukkuuden. Be2-sivustolla et törmää feikkiprofiileihin tai huijareihin.

Käyttäjät päättävät itse, ketkä näkevät heidän kuvansa. Siten he voivat todella nauttia nettideittikokemuksestaan tuntien, että se on myös turvallinen.

Be2 sisältää myös maksujärjestelmän, jolla on SSL-sertifikaatti, yksi uusimmista kryptausteknologioista, joka tuo ylimääräistä turvaa käyttäjien tiedoille.

Asiakaspalvelu ja turvallisuus

24 tuntia vuorokaudessa avoinna oleva asiakaspalvelu on maksuton. be2-sivusto on täysin turvallinen. Valitset itse, mitä tietoja jaat muiden kanssa.

Be2:n käytön lopettaminen

Miten perut Be2 Premium -tilisi.

Muista, että voit keskeyttää tai poistaa Be2-tilisi milloin tahansa. Be2-tilin poistaminen ei kuitenkaan automaattisesti katkaise Premium-jäsenyyttäsi. Siksi suosittelemme vahvasti, että otat yhteyttä Be2:n asiakaspalveluun ja perut jäsenyytesi ennen kuin poistat Be2-profiilisi.

Jos haluat perua jäsenyytesi ja poistaa Be2-profiilisi, sinun on tehtävä seuraavat asiat:

  • Mene asetuksiin ja valitse “Profiilin tila”
  • Deaktivoi tilisi

Arvio Be2:sta: meidän mielipiteemme

PLUSSAT  MIINUKSET
Jos sinulla on Premium-tili, sinulle taataan vähintään 10 kumppanisuositusta

Hyvin tehokas matchmaking-järjestelmä

Asiantuntijoita pitkäaikaisten suhteiden luomisessa

Erittäin intuitiivinen sovellus, jonka voi ladata iOS:lle tai Androidille

 Hyvin rajalliset perusominaisuudet (ei-Premium-käyttäjille)

Be2 eroaa kilpailijoistaan tieteeseen perustuvalla matchmaking-teknologiallaan, joka auttaa sinkkuja löytämään vakavan ja pitkäkestoisen suhteen.

Sillä on yli 30 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman, joten sitä voi pitää yhtenä suurimmista kumppaninhakuverkostoista.
Jos haluat tavata kiinnostavia miehiä/naisia, nauttia mukavista ensitreffeistä ja ajan mittaan aloittaa vakavan parisuhteen, joka perustuu luottamukseen ja yhteensopivuuteen, Be2 on sinulle oikea paikka!

Be2- kumppaninhakusivusto on varattu vain kestävää ja vakavaa suhdetta etsiville henkilöille. Suurin osa profiileista koostuu 40–70-vuotiaista henkilöistä. Jos olet rehellinen, verkkosivusto toimii takuulla tehokkaasti etkä pety!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.