Skip navigation

50plusmatch

Last Update : 14 huhtikuun, 2021

Tietoja verkkosivustosta

Tällä hetkellä verkosta löytyy kymmeniä kumppaninhakusivustoja, mutta 50plusmatch.fi erottuu joukosta, sillä se on erityisesti tarkoitettu yli 50-vuotiaille aktiivisille ja dynaamisille sinkuille, jotka etsivät kumppania. Verkkosivusto tarjoaa helpon väylän niille, jotka haluavat tutustua yli viisikymppisiin sinkkuihin.

Verkkosivustolla voit myös solmia ystävyyssuhteita ihmisten kanssa, joilla on samat mielenkiinnot kohteet kuin itselläsi. Perinteisten viestintävälineiden, kuten sähköpostiviestien ja pikaviestityspalveluiden lisäksi verkkosivustolla voi kommunikoida useamman henkilön kesken Things2share-palvelun välityksellä. Sivusto helpottaa myös ryhmätoimintojen järjestämistä ilmoittamalla niistä sivuston muille sinkuille.

Miten verkkosivusto toimii?

Voit rekisteröityä 50plusmatch-sivustolle ilmaiseksi. Sivustolla voit luoda profiilin, ladata 5 kuvaa itsestäsi, tehdä hakuja jäsenten joukosta ja ilmoittaa olevasi kiinnostunut tietyistä henkilöistä.
Jos haluat käyttää sivuston kaikkia toimintoja, kuten sähköpostien lähettämistä, pikaviestipalvelua tai toimintoihin osallistumista, sinun on oltava Premium-jäsen. Premium-jäsenyys maksaa 7,95 €/kk, jos otat vuoden jäsenyyden, tai 14.95 €/kk kolmen kuukauden jäsenyydelle. Jos haluat kokeilla Premium-jäsenyyttä vain kuukauden ajan, jäsenyys maksaa 24,95 €.
Asiakaspalvelu ja turvallisuus
Sivusto tarkastaa manuaalisesti kaikki profiilit ja salaa kaikki tiedot. Sivusto on myös SafeShops-sertifioitu.

Pääominaisuudet

Miten voit ottaa yhteyden muihin jäseniin:
• Haku
Valitse hakusuodattimet ja suorita haku sinulle tärkeiden kriteereiden perusteella.
• Things2share
Kommunikoi usean jäsenen kesken, keskustele helposti yhteisistä mielenkiinnon kohteista.
• Ryhmätoiminnot
Osallistu muiden jäsenten luomiin tapahtumiin tai järjestä oma tapahtumasi!

Hinnat

Jäsenyys Hinta Hinta per kk
1 Kuukausi 24.95 € 24,95 €
3 Kuukautta 44,85 € 14,95 €
6 Kuukautta 59,70 € 9.95 €
12 Kuukautta 95.40 € 7,95 €

Mielipiteemme

Sivusto on erittäin selkeä ja kaikki toiminnot on selitetty hyvin. Sivusto on asianmukaisesti laadittu, sillä se keskittyy yhden ikäryhmän palvelemiseen, minkä ansiosta jäsenet ovat varmoja, että he löytävät jäseniä joilla on samat mielenkiinnon kohteet, olivatpa jäsenet sitten vielä työelämässä tai jo eläkkeellä. Sivusto erottuu joukosta, sillä se korostaa tarjoavansa todellisia tapaamisia tapahtumien järjestystoiminnon kautta, joihin jäsenet voivat halutessaan osallistua.

Etsitpä ystävyyssuhteita tai jotain vakavampaa, 50PlusMatch tarjoaa hyviä tilaisuuksia uusien ihmisten tapaamiseen!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.