Skip navigation

EliittiKumppani: Arvio

Last Update : 8 huhtikuun, 2024 by Tuulia

EliittiKumppanista on tullut yksi sivistyneiden ja koulutettujen suomalaissinkkujen suosikkideittisivustoista.

Alusta käyttää älykästä matchmaking-algoritmiä joka auttaa käyttäjiä löytämään oikean kumppanin ottamalla huomioon käyttäjän persoonallisuuden sekä romanttiset tavoitteet.

Nykyään yli 18 000 sinkkua Suomesta ja ympäri maailmaa on rekisteröitynyt EliittiKumppaniin tarkoituksenaan löytää sielunkumppani.

EliittiKumppani: Miten se toimii?

Arviomme selvittävät yksityiskohtaisesti, miten parhaat deittisivustot toimivat. Tulet huomaamaan, että EliittiKumppani on tarkoitettu vakavasti liikkeellä oleville, koulutetuille sinkuille.

Vaihe 1 – Miten rekisteröidyt

Kirjautumisprosessi on melko tavanomainen ja täysin ilmainen. Rekisteröitymisen aloittamiseksi sinun on syötettävä vain sähköpostiosoitteesi ja salasana (vähintään 8 merkkiä, sekä kirjaimia että numeroita).

Sinua pyydetään myös määrittelemään, oletko nainen vai mies ja etsitkö sinkkumiehiä vai sinkkunaisia.

Prosessi on hyvin nopea ja yksinkertainen.

Vaihe 2 – Deittikysely ja persoonallisuustesti

Jotta voit liittyä tähän kunnianhimoisten sinkkujen ainutlaatuiseen yhteisöön, sinun on täytettävä myös hyvin kattava ja viihdyttävä ilmainen kysely, jonka tarkoitus on mitata käyttäjien persoonallisuustyyppejä.

Laajamittaisia tuloksia käytetään sopivan kumppanin löytämiseksi. (voit tsekata deittisivustoarvioistamme, miten deittikyselyt toimivat.)

Kysely antaa sinulle mahdollisuuden kuvailla ideaalikumppaniasi, niin että muut käyttäjät voivat arvioida omaa sopivuuttaan sinun toiveisiisi. Tämä persoonallisuusraportti auttaa sinua luomaan tarkemman uuden psykologisen profiilin, joka parantaa mahdollisuuksiasi löytää sopiva kumppani.

EliittiKumppanilla on erinomainen maailmanlaajuinen levinneisyys, ja sen täsmällinen matchmaking-palvelu on kohdistettu niille vaativille sinkuille, jotka tietävät, mitä haluavat rakkaudessa ja etsivät hyvin tietynlaista ihmistä.

Vaihe 3 – Profiilin luominen

Kun olet viimeistellyt deittikyselyn, pääset uuteen profiiliisi. Profiilin muokkaaminen on hyvin tärkeä osa nettideittailukokemusta, ja EliittiKumppani on luonut helpon alustan, jolla voit tehdä deittiprofiilistasi omanlaisesi.

Aivan ensin sinua pyydetään lisäämään profiilikuva. Kun olet lisännyt sen, EliittiKumppani ilmoittaa sinulle, että kyselyyn perustuvat kumppaniehdotuksesi on jo generoitu, ja voit tarkastella niitä.

Seuraava vaihe on profiilin täyttäminen. EliittiKumppani on luonut opastetun profiilin joka auttaa sinua luomaan laadukkaan profiilin.

Alusta on erittäin dynaaminen. Saat päivittäin erilaisia kumppaniehdotuksia, mutta päätät itse yhteensopivuuden perusteella, aloitatko keskustelun.

Tärkeimmät ominaisuudet

Haku ja yhteyden ottaminen potentiaalisiin kumppaneihin

Tarkennettu haku on hyvin tehokas, sillä se perustuu yksityiskohtaisiin kriteereihin, jotka olet määritellyt deittikyselyssä ja henkilökohtaisessa deittiprofiilissasi.

Sinulla on myös mahdollisuus muuttaa milloin tahansa niitä piirteitä, joita toivot tulevalta kumppaniltasi.

Heti kun rekisteröidyt, alat vastaanottaa 3–7 räätälöityä matchia joka päivä. Ne ovat persoonallisuuteesi perustuvan matchmakingin tulosta.

Jos haluat lähettää yksityisviestin, sinun on hankittava Premium-tili, joka antaa sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi kaikkiin eri kategorioihin.

  • Näet kaikki muiden käyttäjien kuvat
  • Saat jopa 20 kumppaniehdotusta lisää
  • Rajoittamaton viestintä ja älykäs matchmaking
  • Saat pääsyn “WildCard”-matcheihin: vain Premium-jäsenille – EliittiKumppani lähettää sinulle 20 ylimääräistä matchia joka päivä, jotta menestymisen mahdollisuutesi paranevat.

Heti rekisteröitymisesi jälkeen voit katsoa psykologista profiiliasi ja ensimmäisiä yhteensopivia profiileja. « Tutustukaa toisiinne » -sovellus on erittäin suosittu: sen avulla voit tutustua pikku hiljaa yhteensopiviin profiileihin esimerkiksi lähettämällä valmiiksi määriteltyjä tai mukautettuja kysymyksiä.

Se on hauska ja tehokas tapa jään murtamiseen ja ensimmäisen valinnan tekemiseen yhteensopivista profiileistasi. Tapaamisopas auttaa sinua sopivan kumppanin hakemisessa ja chattiavussa vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

EliittiKumppanin match-järjestelmä

EliittiKumppanilla on yksi markkinoiden tehokkaimmista matchmaking-algoritmeistä. Se käyttää yhteensopivuustekijöitä yhteyksien luomiseen käyttäjien välille.

Match-järjestelmän tärkein tukipilari on epäilemättä sen syvällinen persoonallisuustesti, joka on luotu tunnetun “Viiden tekijän mallin” mukaan. Se käyttää psykologista metodologiaa määrittämään seuraavien viiden tekijän tasot kussakin käyttäjässä: avoimuus, tunnollisuus, ekstraversio, miellyttävyys ja neuroottisuus.

EliittiKumppanin match-systeemi on kuitenkin ainutlaatuinen, koska se ottaa huomioon myös ylimääräisen tekijän: käyttäjien elämien yhteensopivuuden.

EliitiKumppani Hinnat

Jäsenyys Hinta Hinta per kk
1 kuukausi 89.90€ 89.90€
3 Kuukautta 164.70€ 54.90€
6 Kuukautta 239.40€ 39.90€

Eliittikumppani kuuluu johtaviin eurooppalaisiin treffisivustoihin, joka on löytänyt avaimen menestykseen: se on luonut suositun ympäristön kestävien ja onnistuneiden suhteiden luomiselle. Eliittikumppani on tehokas sivusto, ja sen ehdottamat yhteensopivat profiilit ovat erittäin asianmukaisia.

Eliittikumppani on yhteisiä mieltymyksiä etsivä treffisivusto, joka on tarkoitettu pääasiassa kestävää ja onnistunutta suhdetta etsiville sinkuille. Sivuston yhteensopivuusalgoritmi perustuu Big Five Personnality Traits -malliin, joka on yksi viime vuosien malleista.

EliittiKumppanin asiakastuki

EliittiKumppanilla on hyvin tehokas asiakastuki, joka auttaa monella tavalla:

  • Tukikeskus: täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.
  • Sähköposti tai faksi.

EliittiKumppani-blogi & deittineuvoja

Sivustolla ei ole live-chattitukea, mikä on ehkä yksi EliittiKumppanin huonoja puolia.

Sivustolla on kuitenkin kokonainen lehti, jossa on vinkkejä ja neuvoja nettideittailuun, suhteisiin ja treffeihin. Suosittelemme ehdottomasti tutustumaan EliittiKumppanin nettilehteen, josta voit saada kiinnostavia tietoja nettideittailusta.

EliittiKumppani-tilin poistaminen

Vasemmassa yläkulmassa näet kolme vaihtoehtoa: omat tilitietoni, oma jäsenyyteni ja ilmoitusvaihtoehdot.

Jos klikkaat “Oma jäsenyyteni”, löydät mahdollisuuden muuttaa match-vaihtoehtojasi ja Premium-tilaustasi.

Jos haluat poistaa tilisi kokonaan, sinun täytyy vain siirtyä sivun alalaitaan, mistä löydät linkin tilin poistamiseen.

Arvio EliittiKumppanista: meidän mielipiteemme

Plussat Miinukset
Hyvin lämminhenkinen kunnianhimoisten sinkkujen yhteisö
Äärimmäisen tehokas matchmaking-teknologia
Ylläpitotiimi hyväksyy profiilit
Sovellus toimii Androidilla ja iOs:lla
Ainoastaan Premium-käyttäjät näkevät kaikki muiden käyttäjien kuvat

EliittiKumppani on ehdottomasti täydellinen sinulle, jos olet koulutettu sinkku ja haluat löytää netistä vakavan suhteen. Se on epäilemättä yksi markkinoiden parhaista kumppaninhakusivustoista.

Sen matchmaking-järjestelmä auttaa sinua todellakin rajaamaan vaihtoehtoja ja maksimoimaan kumppanin löytämisen mahdollisuuden.

Sivustolla kiinnitetään selvästi paljon huomiota yksityiskohtiin ja käyttäjien erilaisiin odotuksiin ja elämäntapoihin, jolloin tuloksena on tehokas deittisivusto, jolla on loistava onnistumisprosentti.

Jos haluat kuulua todella lämminhenkiseen yhteisöön, EliittiKumppani on loistava vaihtoehto!
Tutustu yhteen Suomen kuuluisimmista ja arvostetuimmista deittisivustoista, se on ehdottomasti hintansa arvoinen!

Älä enää epäröi, vaan tsekkaa EliittiKumppani heti ja löydä täydellinen matchisi

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.