Skip navigation

Victoria Milan

Last Update : 27 helmikuun, 2024

Tietoja verkkosivustosta

Onko rutiini syrjäyttänyt intohimon nykyisessä suhteessasi? Etsitkö pakotietä? Haluatko löytää tukahdutetut tunteesi? Victoria Milan -verkkosivustolla löydät helposti ja nopeasti uuden suhteen. Sivusto keskittyy henkilöihin, jotka ovat vakituisessa parisuhteessa mutta etsivät salasuhdetta. Oli kyseessä sitten lyhyt tai säännöllinen salasuhde, Victoria Milan takaa jäsentensä turvallisuuden, luottamuksellisuuden ja nimettömyyden. Hienovaraisuus on tärkeää etenkin tämänkaltaisella deittisivustolla, ja profiilien kuvia ei voi tunnistaa. Sivusto on taitavasti ja miellyttävästi suunniteltu.

Kuinka se toimii?

Victoria Milan pyytää erittäin vähän tietoja rekisteröitymisen aikana. Sivusto suosittelee käyttäjiä luomaan erityisen sähköpostiosoitteen ennen rekisteröitymistä, jotta sivuston sähköpostiviestit eivät mene normaalisähköpostiisi. Eikä sinun tarvitse pelätä että sinut tunnistetaan profiilikuvastasi, sillä anonyymin häivytyksen ansiosta olet tunnistamaton. Voit tallentaa kuvia yksityiseen kansioon, jonka vain hyväksyntäsi saaneet jäsenet voivat nähdä. Rekisteröityminen on maksutonta.

Victoria Milan Hinnat

Jäsenyys Hinta Hinta per kk
1 Kuukausi 54.99 € 54.99 €
3 Kuukautta 119.97 € 39.99 €
6 Kuukautta 29.99 € 179.94 €

Asiakaspalvelu ja turvallisuus

Voit etsiä profiileja usealla kriteerillä: ulkomuoto, sijainti, ikä, persoonallisuus tai seksuaaliset mieltymykset. Sivustolla voit lähettää flirtin tai silmäniskun: jos toinen vastaa sinulle, voit lähettää viestin ja aloittaa keskustelun. Voit jutella jäsenten kanssa, estää epämieluisat profiilit ja saada automaattisen viestin sähköpostiisi, jos joku on lähettänyt sinulle viestin.

Pääominaisuudet

Yksi sivuston tärkeimmistä ominaisuuksista on, että sivusto menee automaattisesti kiinni tietyn ajan jälkeen, jos sivustoa ei ole käytetty. Sivustolla on myös « paniikkipainike », jota painamalla siirryt toiselle verkkosivulle jäämättä kiinni sivulla käymisestä. Voit käyttää Victoria Milan -sivustoa rauhallisin mielin kotona ilman, että puolisosi huomaa sitä!

Victoria Milan on erikoistunut parisuhteen ulkopuolisiin suhteisiin ja vaikuttaa olevan netin hienovaraisin sivusto tähän tarkoitukseen. Voit tutustua henkilöihin, jotka jakavat halusi ja odotuksesi kanssasi. Sivusto on turvallinen ja anonyymi. Siitä voi nopeasti tulla oma salainen puutarhasi…

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.