Skip navigation

Sivustojen yleiskatsaus

E-kontakti

E-kontakti.fi-deittisivusto on vuodesta 2009 lähtien kerännyt yhteen satoja tuhansia suomalaisia sinkkuja.Suosittu sivusto tarjoaa kohtaamispaikan kumppania etsiville. Sivuston jäsenet ovat poikkeuksellisen aktiivisia.

Eliittikumppani

EliittiKumppanista on tullut yksi sivistyneiden ja koulutettujen suomalaissinkkujen suosikkideittisivustoista.Alusta käyttää älykästä matchmaking-algoritmiä joka auttaa käyttäjiä löytämään oikean kumppanin ottamalla huomioon käyttäjän persoonallisuuden sekä romanttiset tavoitteet.

Match.com

Match.com oli yksi maailman ensimmäisistä online-deittisivustoista ja on Suomen paras kumppaninhakusivusto.Tämä suosittu deittisivusto on onnistunut yhdistämään tuhansia paikallisia sinkkuja tehokkaan Match.com-algoritmin ja käyttäjäystävällisen alustansa ansiosta.

Flirtticlubi

Löydä yksi Suomen parhaista flirttisivustoista!

Liity mukaan flirttailemaan ja tapaamaan sinkkuja kaikkialta Suomesta turvallisessa ympäristössä!

Flirt.com

Flirt.com-sivusto on yksi markkinoiden tärkeimpiä deittailualustoja, ja se on suunniteltu kaikille flirttailua rakastaville sinkuille, jotka etsivät satunnaista kumppania.Palvelu kuuluu johtavalle deittailuryhmälle Together Networks, ja sen tietokannassa on tällä hetkellä miljoona aktiivista käyttäjää, jotka lähettävät kuukausittain noin 100 miljoonaa keskusteluviestiä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.