Skip navigation

Sivustojen yleiskatsaus

Eliittikumppani

EliittiKumppanista on tullut yksi sivistyneiden ja koulutettujen suomalaissinkkujen suosikkideittisivustoista.Alusta käyttää älykästä matchmaking-algoritmiä joka auttaa käyttäjiä löytämään oikean kumppanin ottamalla huomioon käyttäjän persoonallisuuden sekä romanttiset tavoitteet.

E-kontakti

E-kontakti.fi-deittisivusto on vuodesta 2009 lähtien kerännyt yhteen satoja tuhansia suomalaisia sinkkuja.Suosittu sivusto tarjoaa kohtaamispaikan kumppania etsiville. Sivuston jäsenet ovat poikkeuksellisen aktiivisia.

Match.com

Match.com oli yksi maailman ensimmäisistä online-deittisivustoista ja on Suomen paras kumppaninhakusivusto.Tämä suosittu deittisivusto on onnistunut yhdistämään tuhansia paikallisia sinkkuja tehokkaan Match.com-algoritmin ja käyttäjäystävällisen alustansa ansiosta.

be2

Sen jälkeen, kun deittisivusto Be2 tuli markkinoille vuonna 2004, siitä on tullut luottosivusto tuhansille sinkuille ympäri maailman, ja tällä hetkellä se on nopeimmin kasvava deittisivusto myös Suomessa.

Enemmän kuin 30 miljoonaa sinkkua ympäri maailman luottaa Be2:n palveluihin, ja se on maailman johtava kumppaninhakusivusto.

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.