Skip navigation

Flirttailuvinkkejä

Last Update : 28 syyskuun, 2017

Internet on tulvillaan viettelemisen vinkkejä, mutta emme puhu paljon kehonkielestä, vaikka se on ensimmäinen flirttailukeino, jota käytämme lähestyessämme jotakuta. Tietäen kuinka murtaa sanattomat merkit; tämä on yksi tärkeimmistä avaimista flirttailun taitoon!

Voimme saada paljon tietoa lähestymämme henkilön kehonkielestä. Ensimmäisenä, mutta ei vähäisimpänä, on tunnistettava, otetaanko tämä käytös hyvin vastaan vai ei, toisin sanoen: haluaako henkilö, jolle flirttailen, että häntä isketään?

Se ei ole kuitenkaan niin yksinkertaista… Naiset ovat asiantuntijoita sanattomassa viestinnässä (jos se ei ole ”ylösalaisin”, kuten sanomalla ”ei”, mutta ilmeisesti tarkoittaa ”kyllä”). Naiset loistavat tällä alueella, jossa miehet perinteisesti ottavat ensimmäisen askeleen, ja heitä odotetaan tekemään aloite, kun taas naiset ovat parempia kehonkielessä ”ehdotus”.
Kun puhumme ”kehonkielestä”, tarkoitamme pieniä fyysisiä yhteydenottoja (kosketuksia), katsekontakteja tai muutosta tavanomaisesta käytöksestä (enemmän naurua, sisään päin nojaamista, kimaltelevat silmät, jne.). Kommunikoinnin taito kehonkielen välityksellä vaatii lähinnä hienovaraisuuden taitoja, jota miehiltä usein puuttuu harjoituksen puutteen vuoksi. Flirttailun taito, kun se tehdään huonosti, johtaa moniin väärinkäsityksiin. Esimerkiksi, flirttaillessa henkilön kanssa, ja ollessa vakuuttunut, että heidän tunteen ovat yhtenäiset, kun ne eivät ole, se voi johtua omien siirtojesi reaktioiden huonosta kehonkielen analyysistä (tai naisesta, joka haluaa varmuuden omista viettelytaidoistaan).

Useimmat ihmiset eivät ole syntyneet viettelijöiksi. Auttaakseen sinua (ja minua) tämän olemattoman lahjan kanssa, tässä ovat joitain vinkkejä, joilla viimeistellä flirttailutaitosi:

  • Aloita aloittamalla useammin keskustelu henkilön kanssa, josta pidät, jotta saat hänen huomionsa
  • Työstä huumorintajuasi: se on todellinen viettelyksen ase!
  • Ole tarkkaavainen herrasmies ja uljas
  • Ole kiinnostunut kohteestasi: mieltymykset, harrastukset, intohimot, jne.
  • Ole oma itsesi tai voit satuttaa itsesi pitkällä aikavälillä

Deittisivustot ovat hyvä lähtökohta, missä harjoitella flirttailua, mutta se on toki hyvin vaikea havaita sanattomia kommunikointimerkkejä. Kompensoidakseen tämän, monet sivustot tarjoavat hauskoja työkaluja, joilla murtaa jäätä.

Lopuksi, on aina mahdollista keskustella nettikameran kautta mahdollisen kumppanin kanssa ennen kuin tapaa heitä tosielämässä: mielenkiintoinen paikka, joissa kokeilla viettelyn aseitasi ja vakiinnuttaa flirttailun taitoasi!

Tämä sivusto käyttää evästeitä kokemuksesi parantamiseksi. Lue lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja miten voit muuttaa asetuksesi.